Jak se ze mě o narozeninové noci stal děsivý plyšový medvídek

Ahoj Charmings!
Dneska po delší době zase něco z mého "deníčku". Minulý týden, 2. prosince jsem slavila své 22. narozeniny, alespoň teda datumově. Oslavu jsem měla tento víkend, ale přece jenom jsem měla ještě jednu akci.

Byla to školní akce s názvem Vanilkový Kapřík, která se konala 1. prosince (tedy v noci z úterý na středu, den kdy jsem měla narozeniny). Tradice Ostravské univerzity, resp. těch, kteří studují obor Vychovatelství, nově Sociální pedagogika. Poslední ročník, tedy třeťáci, dělají akci, na které pasují prvňáky. Vždycky se tato akce nese v nějakém duchu. Když jsem já byla v prváku, bylo to myslím něco jako 70. léta, já jsem se ale nezúčastnila. Na naši akci jsem se ale těšila moc, protože to vyhrálo téma "zrůdy/freak show".

Rozhodovalo se ještě mezi tématem "sportovci", ale do toho se mi osobně moc nechtělo. Nepřišlo mi nějak originální mít na sobě dres a florbalovou hokejku nebo si přes ramena přehodit brusle a jít na párty. Hodlala jsem se postavit mnohem větší výzvě. Věděla jsem přesně, za co půjdu, pokud téma zrůdy vyhraje. Vždycky jsem si chtěla vyzkoušet tento kostým na Halloween, který dělala Lucka z GetTheLouk! :)



A když už se konečně potvrdilo téma, vydala jsem se do našeho ostravského Megasekáče, ve kterém je i pár hraček. Nepřicházelo samozřejmě v úvahu, abych obětovala některého z mých plyšových kamarádů. V sekáči jich bylo na výběr hned několik, já sáhla po krásném hnědém méďovi za 20 Kč. Bohužel vypadal úplně jako nový, takže mi bylo líto se jej zbavit, ale co se dalo dělat :)

No a pak už to jelo. Přes víkend jsme ho doma rozstříhali na kousíčky, vytahali z něj veškerou vatu a celkově to bylo morbidní.


V úterý ke mně přišly spolužačky Lucka se Zuzkou, se kterými jsme se společně chystaly a pomáhaly si s maskami navzájem. Chvilkami jsem měla pocit, že to nemůžu zvládnout tak dobře jako Lou na videu, ale čím víc jsem se blížila k výsledku, tím lépe to vypadalo :) Medvědí ucho jsem připinetkovala k vlasům, medvědí zuby jsem udělala stejně jako Lou z umělých nehtů a medvědí "implantáty" jsem lepila na obličej latexem, který držel celé odpoledne a noc jako blázen :)

A tady je už výsledek a zároveň fotka z akce :) Snad se holky nebudou zlobit, že jsem použila právě tuto fotku, na které jsme všechny tři :)



Tak co myslíte? Jak se nám to povedlo? :)

Štítky: ,