Můj Novoroční Wishlist

Ahoj Charmings!
Jako dnešní článek jsem si připravila tento wishlist. Proč zrovna teď wishlist? Protože leden se nezadržitelně blíží a je plný novoročních slev! Všechny tyto produkty můžete najít například na www.parfums.cz. Rozhodla jsem se sestavit Wishlist právě odtud, protože je tam moje dlouholeté přání, a sice tělový sprej od Victoria's Secret.
Všechno ale popořádku! :)


1. Maybelline The Nudes paletka očních stínů - obsahuje krásné neutrální barvy a celkově mě láká z drogérkových značek asi nejvíce :)

2. MAC rtěnka - která milovnice rtěnek by nechtěla vyzkoušet alespoň jednu od MAC? :)

3. Bomb Cosmetics Party Poper - poslední dobou miluju balistiky do vany. Tyhle vypadají hodně lákavě! :)

4. Bioderma Sensibio H2O AR - po této micelárce pokukuji už dlouho, ale pořád se na ni nějak nedostalo. Tato je navíc pro citlivou pleť se sklonem k zčervenání, takže přímo pro mě :D

5. Katy Perry Royal Revolution -  další záležitost, na kterou se chystám už minimálně rok, ale pořád ne a ne se k ní dostat. A musela jsem vybrat nějaký parfém, když je to přece z parfums.cz, no ne? :)

6. Benefit Gimme Brow - na tento gel na obočí se snad pěje jenom chvála. Já mám samozřejmě zálusk na tu jeho světlejší verzi :)

7. EOS balzám na rty - EOS balzámy mám doma dva, ale tyto pruhované ani jeden :( Jsem na ně zvědavá :) ještě je fialový, který mě samozřejmě láká asi nejvíce, ale ten jsem na e-shopu nenašla.

8. Victoria's Secret tělový sprej - toto musím vyzkoušet už konečně. Toužím po něm tak dlouhou dobu! :)

A co byste si vybraly vy, dámy? :)

Štítky: , , , , , , , ,