Narozeninový speciál: 22 faktů o Lucy Enne

Ahoj Charmings!
Je to tady! Dnes slavím své 22. #forever21 narozeniny! Je neuvěřitelné, jak to letí. Protože to vyšlo na středu, nebude dnes recenze, ale rozhodla jsem se vám sepsat o sobě 22 náhodných faktů, které jsem tady na blogu snad ještě nikdy nezmínila :)

Zdroj obrázku


1.  Pořád poslouchám dokola ty samé písničky, nebo sleduji ty stejná videa. Dokud mě to tak cca po týdnu nepřestane bavit.
2. Neumím plavat.
3. Youtube mám místo televize. Většinou si na to najdu každý den čas a sleduji všechny své oblíbené youtubery.
4. Za svůj život bych chtěla navštívit všechny kontinenty. Za sebou mám pochopitelně Evropu a taky Afriku, takže mi jich zbývá ještě dost :)
5. Ráda se setkávám se slavnými osobnostmi nebo chodím na různé akce a koncerty. Prostě jsem ráda poblíž lidem, kteří mě inspirují.
6. Strašně ráda zpívám, i když to vůbec neumím. Under my umbrella, ella, ella... ♫
7. Nesnáším vůni kopru.
8. Plánuji tetování a peircing. Že by odměna za státnice?
9. Nikdy nevím, kdy mám jakou knížku vrátit do knihovny. Pak platím pokuty :/
10. Pravděpodobně hodlám objet všechny Primarky v Evropě. Už mám za sebou Londýn, Barcelonu a Drážďany.
11. Blog jsem začala psát díky mé kamarádky Katy a Petry LovelyHair.
12. Mezi mé nejoblíbenější blogerky patří Lucka a Nicole z A Cup of Style, které jsem měla možnost poznat 15.11.2015, když udělaly v Ostravě Meet Up. Vzhledem k tomu, že odjíždím pryč, tento článek je napsaný hodně dopředu. Takže jsem holky potkala vlastně včera. Ráda bych ještě určitě potkala Shopaholic Nicol.
13. V prosinci slavím vlastně všechno. Jak narozeniny, tak svátek, pak jsou Vánoce...když jsem byla malá, vadilo mi to, ale teď mi to příjde super :)
14. Strašně ráda cestuji, ale nerada používám cizí koupelnu. Nevím proč. V žádné se necítím dobře tak jako u mě doma, i kdyby měla být třeba v pětihvězdičkovém hotelu.
15. V druhé třídě na ZŠ jsem přestala úplně jíst maso. Pustilo mě to až kolem osmičky, kdy jsem maso zase začala jíst. Nikdy jsem se ale nevrátila k šunce, klobásám, lovečáku a takovým věcem.
16. Vůbec neposlouchám české interprety. Všichni mí kamarádi chodí na koncerty Kryštofů, Nebe, na fesťáky na Vypsanou Fixu atd., ale já sedím doma, protože mi to prostě nic neříká. Občas si poslechnu Slzu, Memphis, Raega nebo Celeste Buckingham, ale to je vše.
17. Už teď mám doma tolik makeupu, že by mi to vystačilo na celý život, kdybych nemusela řešit nějakou trvanlivost.
18. V prváku na gymplu jsem málem propadla z matiky. Proto jsem brečela štěstím, že budu mít na vysvědčení čtyřku, i přes to, že když jsem končila základku, dostala jsem z matiky jedničku.
19. Před Vánoci mám "zakázano" si cokoliv kupovat. Dost často se totiž stává, že s mamkou myslíme stejně. Já si pak kupuju věci, které ona mi hodlá nadělit pod stromeček :D
20. Nemám ráda pecky - náušnice. Náušnice nosím strašně ráda, ale musí to být kruhy nebo visací. Kraťoučké nebo pecky prostě nenosím.
21. Mám hrozně ráda knížky od youtuberů a blogerů. Doma mám knížku od Zoelly, A cup of Style a ještě se určitě chystám na tu knížku od Goga. Všechny tyto knihy musí být v originálním jazyce, takže Girl Online mám anglicky (druhou část dostanu nejspíše k Vánocům - taky anglicky) a Gogovu knihu chci ve slovenštině :)
22. Jednu ze svých nejlepších kamarádek znám už téměř 22 let :)

Štítky: ,