Prosinec, měsíc plný dárků a úžasných zážitků aneb co mi Ježíšci nadělili 2015

Ahoj Charmings!
Rok se s rokem sešel a já prožila další můj nejoblíbenější měsíc. I přes to, že zimu zrovna nemiluji, prosinec je měsíc, který mám nejspíše nejraději. Pro mě je to měsíc plný oslav, dní s mými přáteli a rodinou, ještě víc, než kdy jindy. Slavím totiž jak narozeniny, tak svátek a samozřejmě Vánoce a Nový rok. Všechno se mi to tak krásně sešlo. Proto se v tomto měsíci opravdu nenudím a pořád mám co na práci, nebo spíše samé schůzky s přáteli.
A právě tento článek bych chtěla věnovat mým kamarádům. Moc dobře ví, že píšu blog a chtěli se v některém z článků "objevit" a najít. A tak je tady.

Začnu asi 5. prosincem, kdy jsem měla oslavu svých 22. narozenin. Oslava byla skvělá, přišli tam opravdu mí nejdražší, nebo se alespoň na pár minutek objevili. Trochu mě mrzelo, že skončila tak brzo, ale užila jsem si ji.


Dostala jsem spoustu perfektních dárků, za které bych chtěla ještě jednou moc poděkovat. A tady jsou:

Jeden z prvních dárků byl od Kristýnky. Přáníčko a plyšák s těma obrovskýma očima. Miluju :D


Další dárek byl od Zuz - čokoláda a sklenice s uchem :)


Od Terezky a Tonyho jsem dostala tento skvělý Balea balíček, kvetoucí čaj a balistiku do vany :)


Od Lucinky jsem dostala užasné Jelly Beans v dokonalé dózičce (ano, byla plná, jak jsem ji dostala :D) a tuším, že i svíčka byla od ní...:)


Od už konečně od další Lucinky jsem dostala další čokoládu a perníček s mým našim jménem :)


A v neposlední řadě mě čekal dárek od Vendy. Krásná kabelečka plná bonbónů uvnitř :)


Těsně Týden před Vánoci jsme si s Terkou a Luckou (třetí) udělaly vánoční večírek. Prošly jsme pár obchodů a pak došlo na předávání dárečků. Celkem jich bylo tolik:


A co jsem si nakonec rozbalila?

Od Lucky jsme každá dostaly Sephoráckou taštičku s našim jménem, která obsahovala tento roztomilý balíček od Balea s lakem od Gabrielly Salvete:


A od Terezky jsem dostala bambucké máslo, z kterého mám šílenou radost, protože jsem ho chtěla vyzkoušet. Dále masku, lak, lesk od NYC a balzámek :)


No a teď už přejdeme k dárkům, které jsem si rozbalila pod stromečkem :)


První jsem rozbalila knížky. Druhý díl knížky od Zoelly, a když už jsme u těch knížek od blogerů, tak i Kafe a Cigárko od Marušky Doležalové, která minulou sobotu vyhrála Stardance :)


Obrovskou radost jsem měla ale hlavně z paletky Galaxy Chic od Bh Cosmetics, po které jsem toužila už několik let, ale pořád se na ni nějak nedostalo. Těšte se na recenzi! :)


Dále jsem dostala úžasné tríčo na spaní a je pořádně velké, takže prostě perfektní :)


A dále jsem si rozbalila například tento stojan na šperky, který potřebuju už hodně dlouhou dobu :)


Od Adélky jsem dostala tohoto úžasného plyšáka. Ty očíčka :) a pak tělové mléko, sprcháč a sůl do vany :)


No a dárek od Kristýnky mě velmi pobavil :D I přes to, že každá bydlíme na opačném konci republiky jsme si daly ten samý dárek, nebo spíše způsob jakým jsme si ty dárky daly :)
Obě jsme napsaly na dárky "Otevři když" a nějakou příležitost k tomu :)

Takže vám ještě nemůžu říct, co je uvnitř, protože to sama ještě nevím. Chci to dodržet :)


A co hezkého jste si rozbalili vy? :)

Štítky: , , , , , , ,