Stoklasa dutinkové náramky

Ahoj Charmings!
Dneska to nebude o kosmetice, ale o těchto dvou dutinkových náramcích, které mi poskytla galanterie http://www.stoklasa.cz/ :)

http://stoklasa.cz/


Dostala jsem možnost vybrat si jakýkoliv produkt, za což moc děkuji :) Už hodně dlouho jsem toužila po dutinkovém náramku s kamínky, který je jeden z největších trendů letošního roku. Proto byl hned jasnou volbou.

Nezapomněla jsem však ani na své čtenáře, bez kterých bych tuto možnost nedostala :) Proto jsem se domluvila i na jednom náramku pro vás, o který si budete moci zasoutěžit v pátek prostřednictvím Giveaway. Oba dva náramky mě zaujaly hned na první pohled a tak doufám, že se bude náramek líbit i vám :)


Začneme náramkem, který jsem vybrala pro sebe. Jedná se o bílý dutinkový náramek se štrasem, který mají na e-shopu hned v několika barevných variantách. Je vhodný jak k formálnějším outfitům, tak i na běžné denní nošení. Zajímavostí náramku je skryté magnetické zapínání, které je umístěno uvnitř štrasového korálku.
Vzhledem k obvodu mého zápěstí (cca 14 cm), jsem měla z náramku trošku strach, protože na e-shopu uvádějí délku 20 cm. Musím ale říct, že sedí perfektně, nepadá mi z ruky jako většina náramků a je opravdu lehoučký. Odkaz na produkt máte ZDE.





Druhý náramek je zvláštní tím, že je proplétaný ze dvou dutinek, což se mi na něm velmi líbilo. Mohla jsem volit už jenom pouze z černé nebo modré varianty, tak jsem vybrala černý, protože si myslím, že je lépe kombinovatelný a většina z vás ho více užije, než ten modrý.
Náramek má jednoduché magnetické zapínání, takže slečny s dlouhými nehty se nemusí bát složitého zapínání náramku :)
Jeho délka je 19 cm.

Na e-shopu mají posledních pár kousků, takže pokud někoho zaujal, může se mrknout ZDE.


Jsem za tuto možnost spolupráce hrozně ráda. Mě osobně se líbí oba dva náramky a taky bych si je nejraději oba dva nechala :D Ale samozřejmě jak jsem slíbila, černý poputuje do soutěže, která na blogu poběží od pátku.
Pokud máte na tento náramek zálusk, určitě se stavte na blog :)

Budu se těšit u dalšího článku :)
Lucy

Štítky: , ,