Brandnooz Box - Leden 2016

Ahoj Charmings!
Je poslední čtvrtek v měsíci a to znamená Brandnooz Box! Musím říct, že oproti minulé edici, která byla trochu zklamání, jsem nadšená! :)


Box tentokrát obsahoval 8 věcí a musím říct, že z něj využijeme doma úplně všechno :)


První, co jsem z boxu vytáhla, byly tyto dvě polévky v sáčku od Maggi. Jedná se o písmenkovou a rajskou příchuť. Obě dvě miluji, takže se na ně hodně těším. Jedno balení jsou tři porce, takže se doma nějak o to podělíme :) Každá stojí 24,90 Kč.


Druhou věcí je jíška od Vitany. Byly dvě možnosti, tmavá a světlá varianta. K nám domů dorazila ta tmavá a jsem ráda. Mám takový pocit, že je trošku "zdravější" :D Tato jíška je novinkou ledna 2016 a 190g stojí 29,90 Kč.


Další novinkou ledna 2016 jsou tyto Mentos s příchutí čokolády. Jsem na ně dost zvědavá. Jsou jak ve variantě hnědé čokolády a bílé čokolády. Obě zároveň s karamelem. Jsem moc ráda, že do boxu byly zabaleny obě varianty. Já bílou čokoládu moc ráda nemám, ale i tak jsem na ně zvědavá! Z tohoto produktu jsem zatím asi nejvíc nadšená. Uvidíme, jak bude chutnat :) Jeho cena je 19,90 Kč.


Brandnooz box se spojil asi s Mix.it, protože nám poslal Mixitku, kterou jsem vždycky chtěla vyzkoušet. Bohužel ale k mé smůle, jsem alergická na ořechy, takže Mixitku si vezme mamka. Cena této tyčinky je 39 Kč.


Dalším "mlsáním" je Ricola, kterou jsem také vždycky chtěla ochutnat. Trošku mám obavu z té příchutě, ale snad to tak špatné nebude :) Tohle balení stojí 29,90 Kč.


Teď už k tekutým produktům. V boxu byla jablečná šťáva Pure, která mě trošku zarazila její cenou, ale dost se na ni těším. Tohle balení stojí totiž 27,90 - 34,90Kč.


Rotkäppchen je šumivé víno z Německa. V boxu bylo balení dvě deci, ale prodává se v 0,7l lahvi za 139 Kč.


A posledním produktem je pivo Březňák. Věřím, že z něj bude mít taťka radost :)


Z dnešního článku je to všechno. Jak se lednový box líbí vám? :)

Štítky: ,