Kosmetická abeceda: Ááá jako Alverde

Ahoj Charmings!
Vítám vás u nového konceptu (rubriky) tady na blogu :) Rozhodla jsem se, že vám pravidelně budu představovat nějakou značku kosmetiky. Pokud ji i doma vlastním, můžu vám k tomu produkt vyfotit a říct můj názor na něj. Tohoto formátu se můžete dočkat každou druhou středu :) Ještě bych ráda předem řekla, že žádná z těchto značek mi nějakým způsobem (ať už produktem nebo penězi) nezaplatila a ani neví o tom, že se o nich chystám článek napsat.

Jako první tady dnes mám nejprodávanější přírodní kosmetiku Alverde, kterou jsem objevila asi tři roky zpátky, díky mé kamarádce Adél :) 



Kosmetika Alverde se začala prodávat roku 1989 jako první obchodní značka v oblasti přírodní kosmetiky. Je známá jako značka Dm drogérie. Zakoupit ji můžete právě tam a to od roku 2002 :)

Při výrobě kosmetiky se upřednostňují čistě přírodní suroviny. Velké množství produktů nese pečeť VEGAN, která zaručuje, že neobsahují látky živočišného původu a na zvířatech nebyl testován ani výsledný produkt, což je mi velmi sympatické, protože zvířata zbožňuji. Například u mě doma nenajdete jediný produkt značky Max Factor, která na zvířatech testuje.

Alverde nabízí jak dekorativní tak i pečující kosmetiku. Můžete si vybrat hned z několika krémů, šampónů, ale také i rtěnek, očních stínů, tvářenek nebo třeba gelu na obočí.  Cenově je to velmi dostupná kosmetika, kterou si může dovolit téměř každý.

Z vlastní zkušenosti mám otestovanou jenom dekorativní kosmetiku, a to gel na obočí, který je skvělý a určitě si to nemyslím sama, protože v drogériích v regálech věčně chybí :), dále pak paletku očních stínů, což zase taková velká hitparáda není a rtěnku, se kterou jsem zase naopak spokojená.


Jaké máte zkušenosti s touto značkou vy? A jakou značku tipujete pro příští kosmetickou abecedu, když je na řadě písmenko B? :)

Štítky: , , ,