Moje Inspirace: Patty a Róbert

Ahoj Charmings!
Minulý týden jsem měla pro vás článek o mé nejoblíbenější zahraniční youtuberce, a dnes mám pro vás článek o mé další oblíbené youtuberce Patty, která mě společně s jejím manželem provázela odpočítáváním Vánoc pomocí vlogmas videí.

Patty, na youtube známá jako Patty IMAGE, je slovenská Youtuberka, momentálně žijící v Praze. Z jejího youtube kanálu jsem ji znala už mnohem dříve, ale nikdy jsem ji nevěnovala tolik pozornosti. Jenomže pak o ní pořád mluvila moje kamarádka Lucinda, až mi to nedalo a zkoukla jsem několik novějších videí. Zalíbila se mi a dala jsem jí odběr :)

 

Ano, možná si říkáte, že skvělých beauty blogerek a youtuberek je hodně. To je pravda. Tohle totiž není ten hlavní důvod, proč vám Patty představuji. Ten hlavní důvod je její postoj k životu.

Patty má s jejím manželem společný kanál Patty Robert World. Na tento kanál se rozhodli natáčet Vlogmas (24 videí - každý den jedno) a já tuto sérii sledovala pravidelně každý den. Vždycky jsem si na to tu chviličku našla.  A víte proč mě tato série zaujala? Protože pokaždém jednom videu jsem měla mnohem lepší náladu než předtím a větší chuť do života. Je neskutečné, jak si tito dva lidé dokáží užívat život, mají z něj radost a jsou vděční za to, co mají.

Doporučuji shlédnout každý jejich vlog, protože to je něco tak veselého a optimistického, že vás to donutí uvažovat jiným způsobem, než doposud :) A to mě právě na nich inspiruje. Dokáží využít každou hodinu a minutu ze dne, užívají si přítomnost a váží si toho, co mají. Potkat je osobně musí být něco naprosto energicky nabíjejícího :)



Znáte Patty a Roberta i vy? Koho tipujete jako příštího do této minisérie článků? Prozradím, že se bude jednat ještě o tři Češky (jedna dvojice a jedna milá blondýnka) - takže vás čekají ještě dva články na téma Moje Inspirace :)

Mějte se krásně! :) 

Štítky: , ,