Perfect Palette TAG

Ahoj Charmings!
Dnes jsem si nachystala TAG, na který se těším už hrozně dlouhou dobu. Myslím, že je o mně už dost známo, že miluju paletky očních stínů a jejich recenzování, takže určitě chápete moje nadšení pro tento článek!
Tak se do toho rovnou pustíme :)


1. Nejlepší balení paletky 
Myslím, že určitě nikoho nepřekvapí, když vyberu Urban Decay Vice 4 paletku. Balení je opravdu nádherné, s tím si pěkně vyhráli. Vybrala jsem ji ale i z důvodu velkého a praktického zrcátka, ve kterém vidíte dokonce i více, než celý svůj obličej :)




2. Nejlépe pigmentovaná paletka
Ještě chvíli u Urban Decay zůstaneme. Vice 3 je opravdu nejlépe pigmentovaná paletka, kterou doma vlastním. Musím ale říct, že i Sleek paletky jsou velmi dobře pigmentované. Pokud toužíte po levné paletce, která má skvělou pigmentaci, tak právě Sleek je nejlepší volbou :)




3. Nejvíce variabilní paletka
V této kategorii jsem dala přednost spíše nahým paletkám, s kterými dokážete vytvořit jak jemné denní přirozené líčení, tak i tmavé kouřovky na párty. To pro mě znamená pojem variabilní. Na obrázku můžete vidět MUA Undressed, MUA Pretty Edgy a Sleek Enchanted Forest :)




4. Nejlepší paletka na cesty
V této kategorii jsem volila opět Sleek. Když cestuji, beru si s sebou strašně moc líčidel, ale ve finále je skoro ani nepoužiji, protože se nerada líčím jinde, než v klidu domova. Proto jsem vybrala Eyes & Cheek See You At Midnight paletku od Sleeku. Obsahuje čtyři stíny z jejich paletky Vintage Romance (s kterými se dá vykouzlit jak denní, tak i večerní líčení) + dvě tvářenky (jedna se dá použít i jako bronzer), takže je to paletka opravdu multifunkční, skladná a vhodná na cesty :)



5. Největší zklamání
Bohužel toto quatro od Alverde. Pigmentace je opravdu hodně špatná, mizerná. Nechala jsem si ho pouze kvůli té fialové.




6. Nejlepší název odstínů
Skvělé názvy stínů má určitě Sleek, nebo i Urban Decay, ale poslední dobou mi učarovala tato Bh Cosmetics Galaxy Chic paletka, která je celá laděná a inspirovaná vesmírem :)




7. Nejméně používaná paletka
Za mě je to tato no name paletka z Ebay. Nevím už, kolik stála, obsahuje 168 stínů a já po ní skoro vůbec nesahám. Ty vymleté stíny, které jsou vidět, ve skutečnosti nejsou vymleté, ale přišly v paletce rozbité.




8. Nejvíce používaná a nejvíce milovaná paletka
Nejvíce milované jsou dvě - Bh Cosmetics Galaxy Chic a Urban Decay Vice 4, to hlavně jejich vzhledem, ale i stíny. A pokud chci dál zůstat u barevných stínů, nejvíce používaná bude Sleek Snapshots, po které sahám vždy, když nevím co by :)




9. Kterou paletku bych si vzala na pustý ostrov
Možná to bude pro některé překvapení, ale vzala bych si tuto paletku od Avon. Je multifunkční, vyhrála bych si s ní, mohla bych si dělat jak přirozené nebo barevné oční stíny, tak i tváře nebo rty. Otázkou je, k čemu by mi to na pustém ostrově bylo.


A jsme na konci. Budu ráda, když mi do komentářů napíšete vaše oblíbené nebo vysněné paletky, ať si rozšířím svůj paletkový rozhled :D

Mějte se krásně! :)

Štítky: , , , , , , , ,