Stoklasa náhrdelník a náušnice - sada PALERMO

Ahoj Charmings!
Opět mi dala Stoklasa možnost vybrat si jeden produkt, který bych vám chtěla ukázat a přestavit. Tímto chci hned na začátku poděkovat http://www.stoklasa.cz/ :)

http://www.stoklasa.cz/


Tentokrát jsem se nedívala po náramcích, ale náhrdelníku. Takový ten velký, letní, masivní. Výběr mají obrovský, to ano, ale nic, co bych musela doma nutně mít. Až na jeden. Ten když jsem viděla, okamžitě jsem se do něj zamilovala. I přes to, že náušnice nejsou zrovna můj styl, prostě jsem po tomto setu začala toužit :)


ZDE si jej můžete prohlídnout přímo na e-shopu. Zrovna ho mají ve slevě a hned v několika barvách :)

Čekala jsem ho trošičku větší, ale to je můj problém, protože jsem důkladně neprozkoumala všechny fotky, které u něj na e-shopu jsou. I přes to jsem z něj ale nadšená! :) Dokonce i mamka se chystala mi ho zabavit :)


Měl by skvěle podtrhnout outfit k večerním šatům, ale já tento set vidím spíše v horkých letních dnech k nějakému čistě bílému tílku nebo topu. Možná i k černému by byl fajn, je celkem dost výrazný.

Jak už jsem psala, náhrdelník je prostě dokonalý. Z náušnic zase tolik odvařená nejsem, ano jsou krásné, ale já je nejspíše nevynosím. Samotné o sobě asi vůbec, k tomu náhrdelníku někdy možná asi ano. Na mě jsou prostě krátké a málo masivní. Kdo mě zná tak ví, že ujíždím na dlouhých náušnicích nebo vyvětrám ven obrovské kruhy. Je to o vkusu každé z nás :)

Co ale musím na náušnicích hodně pochválit je ten "špunt" (nebo jak se tomu říká). Je měkký a dostatečně velký, na náušnice se dává velmi jednodušše a bez potíží, které občas mám s tvrdými a malými špunty, které na náušnice prostě dát nejdou.


A jak se tento set líbí vám? :)

Štítky: , ,