Brandnooz Box - Únor 2016

Ahoj Charmings!
Před chvílí u mě zvonil pošťák a přinesl mi pravidelný box plný dobrot :) Tak se pojďme podívat, co v něm bylo tentokrát.


Takový pohled se mi naskytnul, když jsem otevřela krabici :)


Já byla nadšená už jenom z těch chipsů, takže i kdyby zbytek krabice byl propadák, tak by mi to ani nevadilo. Chipsy to je moje. Jedná se o Bohemia Vrrruby!, mě přišly v solené variantě, za což jsem ráda, protože je to moje nejoblíbenější příchuť chipsů vůbec. Tato novinka, která se objeví v obchodech až v březnu 2016, bude stát 39,90 Kč.


Druhým výrobkem jsou tyto Racio Toast Multigrain, což je trvanlivá náhražka pečiva. Stojí 32,90 Kč a je toho 125 g.


Třetí výrobek je čaj Lipton Lemon & Ginger, který je dělaný v těch jehlanových sáčcích. Zázvor moc nemusím, ale uvidíme, jaký bude. Stojí 49,90 Kč.


Mezi zdravé svačiny můžeme zařadit Wasa Sandwich sýr s rajčaty a bazalkou. Není na tom nic špatného, tak snad to bude i dobře chutnat :) Tato svačinka stojí 24,90 Kč.


Sladká je asi bonus navíc, protože jsem ji nikde v informačním letáčku nenašla. Vypadá ale dobře :)


Další malou svačinkou je 7 Days Cake bar jahoda. Výrobky od 7 Days mám ráda a tento řez jsem už jednou myslím měla a byl fajn. Stojí 7,90 Kč.


Na Tyčinky Kornspitz jsem velmi zvědavá. Nikdy jsem je v obchodech ještě neviděla, i když jsou na trhu od roku 2015. Stojí 16,90 Kč a vypadají opravdu velmi dobře :)


Teď už k tekutým věcem. Velkou radost mi udělal Semtex Granát, který je s příchutí granátového jablka, které prostě zbožňuji. Je to novinka března 2016 a bude stát 35,90 Kč.


Pak tu mám dva nealkoholické sladové nápoje White Bear s příchutí jahody a jablka. Mají moc krásné balení a já se na ně hrozně těším :) Jeden stojí 24,90 Kč.



A jako poslední tady mám Majolku od Boneco, která je pro nás doma trošku zbytečná, ale možná se na něco využije :)


Musím říct, že jsem z tohoto boxu opravdu nadšená. Samé nezdravé věci (to je moje :D) a je jich tam opravdu hodně. 10 věcí a využijeme opravdu všechno :)
A jak se box líbí vám? :)

Štítky: ,