Moje sbírka kosmetiky | My cosmetics collection 2016

Ahoj Charmings!
Již potřetí se setkáváme u tohoto článku. Od roku 2015 se toho v mojí kosmetické sbírce zase tolik nezměnilo, ale přesto jsem vás nechtěla o tento článek ochudit. Pokud by někoho zajímal článek z minulého roku, může se podívat ZDE.

Opět bych chtěla říct, že článek neslouží k nějakému vychloubání se. Téměř vše co uvidíte jsem si koupila za své vlastní peníze, nebo něco dostala k narozeninám a Vánocům. Pokud budete chtít o nějakém produktu vědět něco víc, jako je cena nebo odstín, napište mi to komentářů. Ráda vám odpovím.

Teď už k samotné sbírce.
Moji kosmetiku stále skladuji v kosmetickém kufříku a taštičce. Logicky se tam už vše nevejde, takže něco mám položené na komodě (což jsou věci, které čekají na recenzi) a na poličce skladuji rtěnky, balzámy, krémy na ruce, paletky očních stínů a parfémy.


Zatím se mi nechtělo sundat si světýlka z poličky, tak je tam asi ještě nějakou dobu nechám :D


Na komodě můžete vidět produkty, které čekají na recenzi, takže je to takový malý spoiler. Zároveň tam mám dvě růžové vůně, jednu od Victoria's Secret a druhou Pride of Paris. 


Opět jako loni, i letos začnu produkty na tvář. Uvidíte pudry, tvářenky, bronzery a rozjasňovače. Můžete vidět např. Essence, Kiko, Sleek, Avon, Makeup Revolution nebo velkou paletku od NARS.


Upřímně, za poslední rok jsem použila makeup pouze párkrát, proto tu jsou ty stejné jako loni. I když je budu muset vzhledem k expirační době brzy vytřídit.


Korektory jsem tentokrát nafotila zvlášť. Opět stejné jako loni, kupuji si je pravidelně znovu a znovu. Až na ten od NYC, to byl trošku přešlap.


S linkami se stále učím a učím. Tužky kupuji dál, ale tekuté a gelové linky mi stále dělají problémy.


Drobnosti na obočí kupuji pořád stejné dokola. Jak ale můžete vidět, musím běžet pro tužku od Catrice.


Řasenky jsem fotila 3x. Vždycky jsem totiž na nějakou z nich zapomněla a na fotce by pak chyběla. Takže tak :) Otevřené jsou samozřejmě všechny. 


Primer pod oční stíny kupuji stále jeden a ten samý. Jsem s ním velmi spokojená.


Přesouváme se na mou velkou vášeň, kterou jsou rtěnky a trocha lesků :)


Podobně je to i se stavem balzámů na rty :)

 
Moje sbírka štětců je stále více méně stejná.


Nezapomněla jsem ani na oční stíny :)


No a teď už konečně se vrhneme na mou druhou velkou vášeň, kterou jsou velké palety očních stínů. Tentokrát se už nevlezou na jednu fotku, takže fotky jsou rovnou tři :)


Letos je to všechno. Jak jste na tom vy? Zaujalo vás něco? :)

Štítky: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,