Balea pečující krém recenze

Ahoj Charmings!
V dnešním článku vám v rychlosti představím pečující krém od značky Balea,  který jsem dostala k Vánocům od kamarádky, abych měla co testovat. Doufám, že je stále sehnatelný a nebyla to jenom nějaká vánoční limitka.


Jako vždy začnu nejdříve obalem, jedním slovem - rozkošný. Už z obalu můžete vidět, jakou vůni máte od krému očekávat. Grepy a pomeranče. Nejsem zrovna milovníkem citrusových vůní u kosmetiky a to se potvrdilo i tady. Nevoní špatně, ale nejspíše to není nic pro mě. Pokud tento druh vůní někomu nevadí, myslím, že bude spokojený. Není to žádná agresivní vůně. Je opravdu jemná.


Zároveň ani nejsem typ, který by byl spíše přes tu pečující kosmetiku. Občas jsem opravdu líná se mazat, takže nemám moc zkušeností, abych mohla krémy porovnávat mezi sebou. Mou doménou je kosmetika dekorativní. Proto vám napíšu spíše své první postřehy.

Krém je opravdu jemný, dobře se roztírá, rychle se vsakuje. Vůně vydrží opravdu hodně dlouho. Pokožka po něm není vysušená, naopak krém pěkně hydratuje. Přikládám ještě jednu fotku pro představu :)


Máte někdo tento krém? Jak jste s ním spokojeny, dámy? :)

Štítky: , ,