Brandnooz Box - Březen 2016

Ahoj Charmings!
Dneska vás vítám výjimečně ještě u jednoho článku! Přišel Brandnooz box! Celkem se divím, protože poslední čtvrtek v měsíci je až ten příští, ale dobrá tedy.
Zároveň je to můj poslední box na nějakou dobu, protože teď kvůli státnicím nebudu chodit na brigádu, takže nebudu mít peníze. Pak se k němu klidně ale vrátím.


Takový pohled se mi naskytnul při pohledu do krabice.


Z informačního dopisu nakonec vypadla ještě reklama na značku Chocoland a sleva do Yves Rocher, platná až do konce září. Tu určitě někdy využiji.


Snad poprvé mi box přišel i s časopisem. Ten se určitě bude hodit k prokrastinaci u zkouškového období :D


Teď už ale k samotnému obsahu boxu. Trochu jsem se zděsila, když jsem nakoukla dovnitř. Hlavně ta řepa mě vyděsila a celkově mi na první pohled přišel box až moc zdravý. V tom jsem se ale spletla.


Jako první jsem z boxu vytáhla tyto Zátkovy těstoviny, Celozrnné. Druhou možností byla Sour Cream omáčka, takže jsem šťastná za těstoviny. Nemám ráda smetanové omáčky.
Tyto těstoviny mají dvojnásobný obsah vlákniny, než těstoviny z běžné mouky. No jsem na jejich chuť zvědavá.
Je to novinka března 2016 a stojí 39,90 Kč.


Druhým produktem je Živaňská omáčka se žampiony od Kand. Druhá varianta byla bez žampionů. Ale my jsme rádi za tu naši, protože žampiony všichni doma milujeme.
Stojí 32 Kč a je to novinka roku 2016.


Jako třetí bylo v boxu toto duo Farmářských polévek od Vitany. Mě osobně vůbec nelákají, čočková ještě možná ano, ale ta s vločkami vůbec. Ale třeba budou dobré.
Jedna stojí 29,90 Kč a je to novinka března 2016.


K polévkám taky přišlo Tekuté koření od Maggi. Takovéto koření používáme doma už roky. Zrovna nám jedno došlo, takže tohle přišlo v boxu jako na zavolanou. Toto ale obsahuje navíc extrakt z libečku. Uvidíme jaké bude.
Také se jedná o novinku března 2016 a stojí 24, 90 Kč.


Jako další v boxu dorazila již zmíněná řepa. Nejsem její fanoušek a myslím, že ani nikdo z rodiny. Tak nejspíše ji někomu podarujeme.
Je to novinka Vánoc 2015 a stojí 29, 90 Kč.


V boxu se také objevilo trio vzorečků čajů od Ahmad Tea. I když zelené čaje moc nemusím, láká mě to, je vyzkoušet. Navíc koukněte na ty krásné obaly!
30g tohoto čaje stojí 79,90 Kč. Je to novinka jara 2016.


Dalším nápojem je Top Topic s příchutí Citrónu. Top Topic mám velmi ráda, ale jenom Original. Malina a pomeranč mě nechytl vůbec. Ale na citrónovém určitě nic špatného nebude :)
Také se jedná o novinku března 2016, která stojí 17,90 Kč v půl litrovém balení.


Další novinkou byly tyto pralinky od značky Figaro. Bylo opět na výběr ze dvou možností - Perličky nebo Karamelky. Perličky mají uvnitř bonbonů perličky, které jsou předpokládám z nějakých sušenek nebo oplatků, což vůbec nemusím. Karamelky mají ve středu bonbonů karamel, který miluji. Naštěstí mi přišla tato varianta. Takže teď už jenom zkontrolovat, jestli se někde neskrývají ořechy nebo trocha nugátu a můžu vesele papat :)
Tyto pralinky jsou na trhu od října 2015 a stojí 59,90 Kč.


Konečně jsme došli k Chocolandu a nějaké jejich Fruity sušence.
Je to novinka jara 2016, která stojí 11,90 Kč.


Poslední dva produkty jsou od značky Balconi. Jedná se o CeReal a Mix Max Karamel řezy. Takový druh svačinek ráda zrovna nemám, ale uvidíme jaké budou.
První zmíněná stojí 5,90 Kč a druhá 6,90 Kč. Obě jsou novinky března 2016.


Celkem, když to počítám na kusy, je to 14 kusů + časopis. Jsem z toho boxu celkem rozpačitá. Nejsem si jistá, jestli využijeme alespoň větší polovinu produktů, ale snad ano. Musím říct, že na Velikonoce jsem opravdu čekala něco lepšího.
Jak se tento Brandnooz Box líbí vám? :)

Štítky: ,