Catrice Ultimate Stay Lipstick 070 Plum&Base Recenze

Ahoj Charmings!
Každá z nás si jistě už koupila něco na doporučení některé blogerky nebo youtuberky. A já objevila tuto rtěnku u Shopaholic Nicol! Tak se na ni pojďme rovnou podívat :)


Jako první začnu balením. Tato řada se mi moc líbí už jen pro své černé elegantní balení. Uprostřed je vyrytý název značky. Na spodní straně rtěnky je název a barva odstínu.
Z fotky můžete vidět také gramáž. Rtěnka má 3 g a její cena byla tuším okolo 140 Kč. Já měla slevový kupon do Rossmannu (značku Catrice koupíte v Česku pouze ve vybraných drogériích Rossmann), takže mě nakonec vyšla na 125 Kč, což už mi příjde fajn :)

Rtěnka je vysouvací a tady se můžete podívat na její krásný odstín, který jsem prostě musela mít. Na podzim bude ideální! Chtěla jsem si ji koupit už od října-listopadu (jak v Ostravě, tak i v Praze), ale pořád byly u ní prázdné regály. Asi je hodně chtěná. Nakonec jsem ji sehnala až v lenu.


Rtěnka je krémová, na rtech příjemná, nezalézá do vrásek a hlavně, je krásně pigmentovaná! Vytrácí se rovnoměrně a přežije i jídlo a pití. Nevím co víc k ní napsat, je to prostě miláček a určitě stojí za to, si ho pořídit. Nedivím se, že si ji ostatní blogerky tak chválí! :)
 
Co ještě určitě musím zmínit je vůně rtěnky. Někomu by mohla vadit, protože rtěnka voní docela dost, ale já k ní musím čichat pořád! Je to krásná vanilková vůně. Určitě si k jejímu testeru v drogérii alespoň přivoňte :)


A co jste si vy naposledy koupily na doporučení nějaké blogerky, dámy? :)

Štítky: , ,