Kosmetická abeceda: Déé jako Dermacol

Ahoj Charmings!
Kdo v předchozím díle kosmetické abecedy hádal, že příští značkou bude Dermacol, měl pravdu. Dnes vám představím troufám si říct jednu z největších a nejprodávanějších českých drogériových značek :)


Historie značky sahá až do 60. let. Značka byla původně určena výhradně pro filmový makeup. Zakladatelkou a významnou osobností této značky je Olga Knoblochová, která je často přezdívána jako "Lady Dermacol".

Většina přípravků teto značky je hypoalergenních, což znamená, že nevyvolávají žádné nežádoucí reakce pokožky. Jako vždy i dnes můžu s radostí zmínit, že je mi velmi sympatické na této značce to, že její produkty nejsou testovány na zvířatech.

Dermacol je značka jak dekorativní, tak i pečující kosmetiky. Já mám zkušenost převážně s kosmetikou dekorativní.

Od Dermacolu mám z pečující kosmetiky nejraději jejich sprchové gely, zkoušela jsem již melounový nebo třešňový. Ještě hodlám určitě sáhnout po tom hruškovém.


Co se týká dekorativní kosmetiky, největší radost mi dělají jejich dvoufázové rtěnky, o kterých jsem psala v TOMTO článku.

Jak jste s naší českou značkou spokojeni vy? Myslím, že značku pro příští díl uhádnete lehce, jelikož bude začínat na písmenko E :)

Mějte se krásně! :)

Štítky: , , ,