Kosmetická abeceda: Eéé jako Essence

Ahoj Charmings!
Uhádnout, která značka bude v naší Kosmetické abecedě dnes, bylo celkem jednoduché. Jaká značka se vám jako první vybaví pod písmenkem E? Jistě Essence. Troufnu si říct, že každá z nás v naší pubertě na této značce při líčení začínala.


Essence je dostupná zejména svou cenou, ale také ji najdete téměř v každé drogérii. Některé DM drogérie jsou vyjímkou. Mě je tato značka sympatická tím, že netestuje na zvířatech. A to ani své výrobky, ani jednotlivé složky, které produkty obsahují.

Essence se zaměřuje zejména na dekorativní kosmetiku. Co mě velmi těší, jsou některé limitované edice, které má tato značka snad každý měsíc. Dají se v nich najít opravdu pěkné kousky.

Bohužel musím říct, že se někdy cena projeví na kvalitě produktu. Už se mi podařilo bohužel vyhmátnout pár méně kvalitních. Na druhou stranu jsem ale objevila i pěkné kousky, s kterými jsem velmi spokojena. 

Mezi můj nejoblíbenější produkt od Essence jistě patří tento korektor v tyčince. A jaký oblíbený produkt od Essence máte doma vy? :) 


Troufnete si odhadnout, jaká značka se v naší Kosmetické abecedě objeví příště? Bude začínat na písmenko F! :) 

Štítky: , , ,