5 paletek, které mě zaujaly na parfums.cz!

Ahoj Charmings!
V dnešním článku bych vám ráda představila 5 paletek, které mě hned na první pohled zaujaly a řadím je tak do svého wishlistu! Všechny tyto paletky můžete koupit na parfums.cz , odtud také pochází všechny obrázky použité v tomto článku :)

Jako první je určitě paletka Nude Tude od The Balm. Po této paletce pokukuji opravdu už pěkně dlouho, ale ještě nikdy jsem se nedostala k tomu, abych si ji pořídila. Není zrovna nejlevnější (nachystejte si 820 Kč), ale na druhou stranu má krásný design a pěkný výběr stínů. Kamarádka si ji zrovna minulý měsíc pořídila a nemůže si ji vynachválit :)
Paletku najdete v e-shopu ZDE.

Druhou paletkou, která mi poslední dobou nedává spát, je paletka od Makeup Revolution Mermaids Vs Unicorns. Jen se podívejte na tu škálu barev! Přesně to je důvod, proč bych si ji pořídila. Nádherné barvy a snad i dobře pigmentované. A krásná přijatelná cena, 200 Kč.
V e-shopu ji naleznete TADY

Třetí je paletka od Bh Cosmetics Professional paleta tvářenek. Stojí 365 Kč, obsahuje jak tvářenky, tak i rozjasňovač a bronzer, takže bych řekla, že je ideální :)
V e-shopu ji naleznete ZDE.

 Napadlo vás někdy, jakou kosmetiku dělá Kylie Jenner? A co teprve Kim Kardashian? ZDE si můžete pořídit paletku Kardashian Beauty Kim's Kardazzle! Paletka obsahuje kromě stínů také produkty na rty, proto myslím, že cena 374 Kč je přijatelná. 


Poslední paletka, kterou vám v dnešním článku představím, je Pupa Snowflake paletka. Stojí pouhých 205 Kč, přitom v ní najdete stíny, s kterými dokážete vykouzlit jak denní líčení, tak i nějaké kouřovky. Stejně tak můžete některé stíny použít jako rozjasňovač nebo tvářenku. Malá ale šikovná záležitost. Kouknout na ni můžete TADY

Tak co, zaujala vás některá z těchto paletek? :)





Štítky: , , , , , ,