Nákupy - Duben 2016

Ahoj Charmings!
Dnešní nakupovací článek konečně zase o něčem bude. Minulý měsíc jsem nenakoupila vůbec, tak jsem si to v dubnu musela vynahradit. Nebudu to dlouze okecávat a půjdeme rovnou na to :)

Jako první jsem si koupila tento 3D štětec na makeup z Ebay. Ještě jsem ho nezkoušela, ale jsem na něj docela zvědavá. Stál mě pouze 45 Kč.


Další věcí z e-bay jsou tyto rozkošné makronky, které se dají otevřít a slouží jako úschovna nějakého řetízku nebo prstýnků. 6 ks stálo přibližně 70 Kč :)
Makronky jsou postavené na tomto tácku z Ikei, který jsem taky kupovala tento měsíc. Ten stál kolem 30 Kč. 


Teď už se pustíme jenom do kosmetických záležitostí. Jako první vám ukážu tuto tužku na rty od Essence. Jedná se o odstín 05 Soft Berry a stála 29 Kč. Uvidíme jaká bude, určitě vám dám vědět :)


Dalším produktem je Catrice Liquid Camouflage korektor, který jsem v drogériích hledala už půl roku. Mám totiž jeho "kalíškovou" hutnou verzi, se kterou jsem moc spokojená. Bohužel na jaro a léto nebude nejspíše nejvhodnější, proto jsem hledala tento. V Ostravě máme pouze jednu drogérii Rossmann ve které se Catrice prodává a vždy, když jsem tam jela, korektor byl vyprodaný. Konečně jsem se ale k němu dostala, stojí 99 Kč (je asi o 20 Kč dražší než ten v kelímku) a můžete se určitě těšit na srovnávací recenzi této tekuté a kelímkové verze. 


A jako poslední vám dnes ukážu tuto krásnou paletku očních stínů od The Balm Nude Tude. Rovnou přiznám, platila jsem ji pouze částečně (ve spolupráci s parfums.cz), ale přemýšlela jsem, že bych ji zaplatila ještě jednou a koupila ji pro vás do Giveaway za 100 000 zobrazení, které se pomalu, ale jistě blíží. Co byste tomu říkaly? Jinak tato paletka stojí 820 Kč, takže bohužel to žádná levná záležitost není. Na druhou stranu musím pochválit pigmentaci, ale na podrobnější recenzi si počkejte - zaslouží si samostatný článek.


A co pěkného jste si koupily tento měsíc vy, dámy? :)

Štítky: , , , , ,