Svatební dekorace a záušnice

Ahoj Charmings!
Mám mezi svými čtenářky nějakou zasnoubenou? Nejen jí by mohl pomoci tento článek. Blíží se květen, měsíc lásky a žádostí o ruku, tak proč si nepředstavit nějaké svatební dekorace? Byla jsem požádána Stoklasou (http://www.stoklasa.cz/), abych představila něco málo z jejich svatební kolekce. A protože každým dnem čekám, kdy se mé kamarádky začnou postupně vdávat a každou chvíli od někoho slyším, jak je zasnoubený nebo zasnoubená, řekla jsem si, proč ne.


http://stoklasa.cz/


Jako první jsem v balíčku objevila tato dřevěná písmena sestavující nápis LOVE. Písmena jsou velká 11 cm a myslím, že je to vhodná dekorace i do bytu. Nejen na svatbu. A protože já mám právě takové bílé dekorace ráda (a už teď přemýšlím, jak si svůj budoucí byt vybavím) mám z písmen radost.


Druhou svatební dekorací, kterou jsem v balíčku našla, je balíček růží. Tyto růže mohou sloužit jako dekorace na stůl, ale po jejich vhodné úpravě také i jako dekorace na šperk nebo sponu do vlasů.


Třetí dekorací je tato tabulka je stojánkem. Můžete ji použit jako jmenovku nebo na ni napsat nějaký vzkaz.


Poslední dekorací, kterou vám dnes "ukážu" je papírová krabička s ženichem a nevěstou, která se mi samozřejmě nepovedla poskládat, proto bude lepší, když se na ni podíváte přímo na e-shopu. Já ji svou šikovností hned roztrhla, tohle není nic pro mě. Tak alespoň takto:


Ještě ale nekončíme. To nejlepší jsem si nechala na konec! Měla jsem možnost vybrat si i nějaký šperk, a proto, že po záušnicích (opravdu je tam Z a ne N, ale můžete jim říkat i náušnice) toužím už pěkně dlouho, byly pro mě jasnou volbou. Vypadají moc pěkně a klidně by si je na sebe mohla vzít i nevěsta! No podívejte se sami! :)


Musím uznat, že nasadit je bylo na poprvé celkem umění, ale věřím, že když je párkrát provětrám ven, tak to časem bude už hračka.


A jak se tento typ náušnic líbí vám? :)

Štítky: , ,