Kam zajít v Ostravě na dobrou bezlepkovou stravu?

Ahoj Charmings!
Znáte ten pocit, když máte mezi přednáškami nebo semináři tři hodiny volna zrovna v době oběda? Takže hledáte nějakou dobrou, ne zrovna drahou restauraci. Kde jsou ty doby, kdy jsme se spolužačkama chodily každý týden na meníčko na pizzu? Ty jsou pryč!
Objevily jsme totiž bezlepkové bistro Fresh Freaks! Bohužel až teď ve třetím ročníku. Škola už skončila, takže se tam už jen tak nedostaneme, ale mile ráda vám to tam doporučím! A my se s holkama třeba někdy sejdeme právě tam :)


Jak už jsem trochu naznačila, chodily jsme tam na meníčko. Vždy je výběr ze tří nebo čtyř hlavních chodů a jednotná polévka (nebo výběr ze dvou polévek). Takové menu stojí přibližně 109 Kč. Ano, bez mučení uznávám, že jsou i levnější meníčka, ale na druhou stranu, vždycky jsem se tam dobře najedla. A obsluha je také velmi milá :)

Vlastně díky tomuto bistru jsem se naučila jíst nejrůznější krémové polévky, které jsem nikdy předtím nejedla. Vyzkoušela jsem například batátovo-mrkvovou polévku nebo cuketovou polévku s hruškou.

Z menu vám tady rovnou mohu ukázat tento skvělý hamburger nebo špenátové těstoviny s tofu - což bylo pro mě taky něco nového.


Na fotkách můžete vidět také skvělou limonádu, kterou rohodně doporučuji vyzkoušet! (hlavně růžovou!) Je sice trochu dražší, stojí myslím kolem 49 Kč, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Navíc - když si tam jdete udělat radost jednou za čas (i když bych tam nejraději chodila denně!), není to určitě žádná závratná cena.

Toto bistro můžete najít také v Brně.

Tak co? Zaujalo vás? :)

Štítky: ,