Kosmetická abeceda: Helena Rubinstein

Ahoj Charmings!
V dnešním článku vám velmi krátce představím značku kosmetiky Helena Rubinstein. Dnes úplně poprvé nastalo, že jsem značku z série Kosmetická abeceda ještě nezkoušela. Bohužel ani jinou značku na písmeno H, takže jsem prostě nějakou vybrat musela. A na Helenu jsem slyšela samou chválu :)

Zdroj obrázku

Tato značka kosmetiky funguje už od roku 1902. Sephora se o značce vyjadřuje takto: ,,Více než sto let po svém vzniku přináší Helena Rubinstein, značka udávající standard v oblasti boji proti stárnutí pleti, ženám svět plný soudobé kosmetiky, která proslula svým odvážným stylem, půvabem, technologickou vyspělostí a luxusem. Tato neúnavná výzkumnice stojí za některými milníky 20. století v kosmetické vědě. Její společnost vynalezla klasifikaci typů pleti (1910) a vytvořila první hydratační krém (1956), první kompaktní rtěnku, v roce 1939 automatickou voděodolnou řasenku a v roce 1958 první automatickou řasenku s možností doplnění. Dnes se přípravky Helena Rubinstein distribuují v 50 zemích. V České republice se prodává exkluzivně v parfumeriích Sephora – 18 prodejen."

 A já bych se vás právě chtěla zeptat, jestli vlastníte některý produkt této značky a nebo jestli máte některý produkt vyhlídnutý. Mě nejvíce zaujala asi řasenka Lash Queen Sexy Scandalous:


Zdroj obrázku

 Teď už se s vámi ale rozloučím. Budu se těšit u dalšího článku :) Jakou další značku, tentokrát na písmeno I tipujete pro přístí díl? :)

Štítky: , , ,