Lucy's Chart - Duben 2016

Ahoj Charmings!
Další měsíc tohoto roku je za námi, takže nezbývá nic jiného, než se opět pustit do Lucy's Chart, tentokrát za měsíc duben :)

1. Nejoblíbenější/ nejzajímavější moment tohoto měsíce
Měsíc duben byl ve znamení posledních klasických zkoušek v mém bakalářském studiu. A všechny se povedly. Takže můj nejoblíbenější moment nastal pravděpodobně hned po tom, co mi bylo řečeno, že jsem zvládla i tu poslední zkoušku.

2. Nejoblíbenější písnička
Tento měsíc jsem neměla asi nějak výrazně oblíbenou písničku, ale celkem se mi líbí novinka od Little Mix - Hair.



A taky tento song Wait :)



3. Nejoblíbenější film/video/seriál
Tato kategorie bude tentokrát hlavně o seriálech. V dubnu jsem narazila na opravdu skvělé fan made video s Katherine Pierce, takže pokud jste fanoušci této seriálové postavy, určitě doporučuji shlédnout! Tohle video akorát ukazuje, jak je Nina Dobrev skvělá herečka, která nemá problém zahrát jakoukoliv situaci. Proto ji mám ze všech hereček nejraději.




No a to bych nebyla já, kdybych nezmínila nový seriál Containment. Jednu z hlavních rolí obsadil můj oblíbený herec Chris Wood, kterého jsem měla možnost potkat loni v Barceloně. Článek si můžete přečíst ZDE. A tady je trailer toho seriálu:


Ráda bych vám ještě na závěr této kategorie doporučila jednu skvělou youtuberku, která se do mého podvědomí dostala díky mé kamarádce. Na Lilian Voss se mi líbí právě to, že se nebojí říct svůj názor a vyčnívat z davu. Určitě doporučuji :)



4. Věc/moment, který mně udělal pyšnou nebo donutil se stydět
To bylo rozhodně to, že moje bakalářka prošla jak přes vedoucí práce, tak i přes oponentku. I když ne na úplně nejlepší známky, přesto jsem na sebe pyšná.

5. Nejoblíbenější/ nejpoužívanější produkt měsíce
Nejpoužívanější produkt měsíce byl už klasicky tento sprej od Victoria's Secret :)




6. Propadák měsíce
Nebyl, já teď moc nenakupuji :)

7. Koupená věc, ze které mám největší radost
Rozhodně tato paletka od The Balm! :)

  
8. Věc, o kterou jsem se s vámi prostě chtěla podělit
Asi tato roztomilá fotka :)



9. Co mě čeká a nemine v měsíci květnu?
Bohužel mě už čeká obhajoba bakalářské práce (příští týden!) a státní závěrečné zkoušky. Tak mi prosím držte pěsti, pro štěstí! :)

A jak jste se měli v měsíci dubnu vy? :) 

Štítky: , , ,