Parfémy, které mě v poslední době zaujaly

Ahoj Charmings!
Ještě nikdy se tady snad neobjevil článek o parfémech. Proto jsem se rozhodla, že dnešní článek věnuji právě jim. A kde jinde bych se měla ohledně parfémů inspirovat, než na www.parfums.cz? Zároveň chci uvést, že všechny obrázky v tomto článku jsou také z parfums.cz.

1. Salvatore Ferragamo Incanto Shine
Pokud mě dobře znáte, musí vám být jasné, co už jenom jméno Salvatore ve mě muselo vyvolat. Každopádně...jedná se o hravou květinovo-ovocnou vůni. Obsahuje ananas, broskev a pivoňku spolu s bílým cedrem. Tato vůně je vhodná jak na léto, tak i na zimu. A její flakónek je příjemně hravý. Na vůni se můžete podívat detailněji ZDE.

   
2. Armani Code Woman
Můžeme se na minutku zastavit nad tím, jak je flakónek této vůně nádherný? Dle informací e-shopu je tato vůně určená výhradně pro osobité ženy. Svůdná a tajemná. Obsahuje esence medu, pomerančového květu, exotické vzácné dřevo a špetka zázvoru. To je vůně Code Woman, na kterou se detailněji můžete podívat ZDE



3. Chloé Chloé
Řekněme si upřímně, která z nás by nechtěla vyzkoušet tuto vůni? Myslím, že se najde jenom opravdu málo žen, které by nechtěly. Dámská, květinová, pudrová a svěží vůně. A opět nádherný flakón. Více informací ZDE.  


Pro dnešek je to vše. Určitě mi dejte do komentářů vědět, jestli vás některý z těchto parfémů zaujal. Budu se těšit u dalšího článku :)  

Štítky: ,