Pět věcí, které dělám, když prokrastinuji

Ahoj Charmings!
Tento článek rozhodně nemá být návod k prokrastinaci, ale vzhledem k tomu, že se momentálně učím na státnicové zkoušky, prokrastinace se mnou pěkně mává. Dokonce jsem si koupila i nějaké tabletky na lepší soustředění, ale znáte to - zrovna dvakrát to nepomáhá.

Ale abych se zase tolik nehanila, na svou obranu musím říct, že téma tohoto článku jsem vymyslela, když jsem se učila na klasické semestrální zkoušky. Státnice beru opravdu poctivě, nechci se s tím štvát ještě v srpnu. Tak na mě prosím myslete, ať to zvládnu :)

Takže co teda občas vyvádím, kromě klasického poslechu hudby, abych se nemusela učit? :)

1. Candy Crush
Troufnu si říct, že každý uživatel facebooku zná tuto hru. Celý semestr si jí nevšímám a zapnu ji právě až před zkouškama. A rozhodně nejsem z mých přátel jediná. A ano, už jsem opravdu nahrála tak vysoký level.


2. Dobyvatel
Další taková hra, na kterou příjde právě v momentě, kdy bych se měla začít učit. Zvláštní, že?


3. Úklid
Celý semestr nejsem schopná si uklidit v pokoji, ale když začne zkouškové, nejraději bych sáhla po kýblu a hadře. A začala třídit staré nepotřebné papíry, které pořád někde schraňuji.

4. Jídlo
 V mém životě jsou jenom dvě období, kdy jím jako prase. Týden před menstruací a zkouškové. Těhotná zatím nejsem :D V těchto obdobích jím doslova na co příjdu. Kombinuju chipsy s čokoládou a slanýma tyčinkama, jenom abych něco v té puse měla a nemusela se učit, protože já se učím stylem, že si všechno čtu nahlas. Což s plnou pusou není možné.

5. Youtube
Asi můj největší žrout času, ale když u toho se tak skvěle prokrastinuje!


+ samozřejmě hokej! :)

A jak prokrastinujete vy?

Štítky: ,