Instaphoto - Květen 2016

Ahoj Charmings!
Celkem se divím, že jsem měla během toho učení na státnice čas na instagram vůbec něco přidávat. Každopádně nakonec skoro všechny fotky se týkaly školy a fotek bylo žalostně málo. Přece jenom se mi ale podařilo vytáhnout z něj šest fotek, které by skvěle popisovaly tento měsíc. A jaké, že to jsou fotky? :)


1. Když nepočítám bouřkový konec měsíce, bylo v květnu opravdu krásně. O to víc mi vadilo, že jsem se musela celé dny učit. Proto jsem si alespoň užívala venčení mé krásné fenečky a užívala si rozkvetlé jaro alespoň tak :)

2. Cherrynka s námi v květnu slavila výročí. 5.5. to byly přesně čtyři roky, co jsme si ji jako maličké štěnátko přivezli domů :)

3. Obhajoba bakalářské práce byla opravdu velmi náročná. Ale ještě náročnější bylo ji sepsat! Jsem ráda, že už to mám konečně všechno za sebou :)

4. Nové nehtíky. Mirror efect (chcete-li broken glass efect) se mi velmi líbí.

5. Učení na státnice mě provázelo celý měsíc. Kolikrát mi z toho už opravdu hrabalo, byla jsem nepříjemná na všechny, svou rodinu, kamarády...bylo to opravdu psychicky náročné. Ale věřím, že to každý chápe.

6. Slečna bakalářka! Myslím, že datum 30. 5. 2016 si budu pamatovat navždy! :D

A jaký byl váš květen? Pro více fotek mě můžete na instagramu sledovat jako @lucyenne483 :)

Štítky: ,