Kolik stojí moje tvář?

Ahoj Charmings!
Nelekejte se, určitě dneska nechci mluvit o nějakých plastických operacích (i když neříkám, že by nebyly potřeba :D). Nadpis článku je vlastně název TAGu, který má za cíl ukázat, kolik stojí produkty, které používáte pro svůj každodenní makeup. Není jich moc, většinou jsem totiž líná se nějak extra líčit, proto volím jemné líčení očí a výraznější rtěnku.
Tak jdeme rovnou na to :)

1. Korektor
Momentálně používám dva. Makeup jsem na sobě neměla snad už rok. Většinou na sebe plácnu pouze korektor, který zapudruji a mám hotovo.




Essence Coverstick - 55 Kč

Catrice Liquid Camouflage - 99 Kč

2. Pudr
Momentálně používám tento transparentní pudr (a myslím, že je to na balení vidět - omlouvám se), s kterým jsem velmi spokojená.


NYC Smooth Skin Powder - 73 Kč

3. Tužka a gel na obočí
Jako první vyčešu a vykreslím obočí tužkou od Gabriella Salvete, potom ho zafixuji gelem na obočí od Alverde. Tento gel mi velmi vyhovuje, mám už třetí balení.




Gabriella Salvete Eyebrow Contour - 89 Kč

Alverde Augen-Brauengel - 119 Kč

4. Báze pod oční stíny a oční stíny
Bázi pod oční stíny používám od Essence. Kdysi jsem s ní byla velmi spokojená, druhé balení mi vyhovuje už méně. Že by změnili složení?
Stíny vypotřebovávám momentálně od MUA. Stíny dělám opravdu jednodušše. Vezmu nejsvětlejší stín a hodím ho přes celé víčko, což určitě jde vidět, protože stín je už skoro pryč. Ostatní dva stíny tak dobré nejsou a hlavně hodně opadávají.

Essence I love stage eyeshadow base - 75 Kč

MUA Trio Eyeshadow - 129 Kč

5. Řasenka
Momentálně používám tuto řasenku od Dermacolu. Krásně řasy prodlouží a hlavně jim dodá i objem :)

Dermacol Party Mania Mascara - 237 Kč

6. Rtěnka
Kate Moss v odstínu 05 volím vždy, když nevím, co na rty dát :)



Rimmel London Kate Moss Lipstick - 115 Kč


A kolik je to tedy celkem? :)
55 + 99 + 73 + 89 + 119 + 75 + 129 +237 +115 = 991

991 Kč mi nepříjde vůbec hrozné, když si vezmu, že mi ty produkty nějakou dobu vydrží a mám doma některé mnohem dražší produkty, než je tento součet :) Každopádně by mě zajímalo, jestli vám to příjde moc nebo málo a kolik stojí vaše tvář? :)

Budu se těšit u dalšího článku :)

Štítky: , , , , , , , , ,