Kosmetická abeceda: Káá jako Kate Moss

Ahoj Charmings!
Dnešní díl kosmetické abecedy bude speciální. Osobně znám asi jenom jedinou značku kosmetiky na písmenko K a je to KIKO. Ale od této značky mám jenom jeden produkt, takže se v tomto díle chci zaměřit pouze na jednu určitou řadu kosmetických produktů, Kate Moss.



Kate Moss je jednou z nejznámnějších modelek tohoto století a údajně svou kariéru začala již ve 14 letech. Spolupráce Kate s Rimmel London začala v roce 2001. V roce 2011 Kate vytvořila a představila svou první, velmi úspěšnou řadu rtěnek Kate Moss, která byla následována dalšími úžasnými kolekcemi. V našich drogériích jsme se mohli setkat s první řadou, matnou řadou a dokonce už i nude řadou.

Já vlastním od Kate pouze čtyři rtěnky - dvě leské, jednu matnou a jednu nude. Se všemi jsem velmi spokojená, hlavně odstín 05 dávám na rty vždy, když nevím, na kterou barvu mám náladu. Vydrží krásně několik hodin a vůbec bych se nezlobila, kdyby Kate přišla s nějakou růžovou nebo fialovou řadou.


Věřím, že tyto rtěnky nebudou od Kate mé poslední. Mám zálusk ještě na mnoho odstínů. Z dnešního článku je to ale vše, takže jakou kosmetickou značku objevíte v příští Kosmetické abecedě? Bude začínat na písmenko, L. Tak co myslíte? :)

Štítky: , , ,