Můj aktuální wishlist

Ahoj Charmings!
Proč jsem tento článek nazvala "aktuálním wishlistem"? To proto, že většinou si opravdu něco přeji, ale po nějaké době mě to přestane zajímat a produkt nekoupím. Proto se mé wishlisty mění opravdu často. Ten aktuální jsem sestavila na parfums.cz. Odtud taky pocházejí všechny obrázky použité v článku.

1. Makeup Revolution Accessories make-up houbička
Po nějakém tom beauty blenderu prahnu už docela dlouho, ale k jeho koupi jsem se stále nedostala. Tento od Makeup Revolution vypadá pěkně a stojí 169 Kč. Detailněji se na něj můžete podívat ZDE.





2. Bh Cosmetics Pop Art Sada štětců 
Na barevné sady štětců i příliš nepotrpím (i když ono jich ani moc není), ale vzhledem k tomu, že budu už v září na delší čas odjíždět pryč (nebojte, všechno se dozvíte!), budu nějakou tu sadu potřebovat. Tak proč ne takovou veselou? Podívat se na ni můžete ZDE.


3. Dermacol Mineral Moon Effect
Tento oční stín stojí kolem 145 Kč, v drogérii jsem si ho nikdy nevšimla, ale koukněte na ten jeho design. Není nádherný? Více už TADY.



4. Makeup Revolution Ultra Contour Palette 
V dnešním článku vám ukážu pouze jednu paletku (a to ne očních stínů). To je na mě docela pokrok ne? Každopádně, je to konturovací paletka, po které pokukuji už hodně dlouho. Myslím, že je velmi vhodná i pro začátečníky. Akorát si na ni musíte trochu našetřit. Stojí okolo 399 Kč. ZDE ji najdete s detailnějším popisem.


5. TheBalm Mary-Lou Manizer
Poslední produkt, který vám dnes ukážu je pravděpodobně z těchto všech nejznámnější, ale zároveň i nejdražší. Ale myslím, že každý ví o co jde, když se řekne Mary-Lou Manizer. Tento rozjasňovač bych i já ráda vyzkoušela. Stojí 499 Kč a seženete ho třeba ZDE.


Z dnešního článku je to vše, ale budu ráda, když mi vy dáte vědět, co je právě teď na vašem Wishlistu :) Mějte se krásně!

Štítky: , , , , ,