Nákupy a novinky - květen + červen 2016

Ahoj Charmings!
Máme tady poslední sobotu v měsíci, takže je opět čas na nakupovací článek. V minulém měsíci jsem nakoupila snad jenom jednu věc, takže jsem článek spojila s tím dnešním dohromady. Teď už konečně k obsahu článku.

Ještě předtím, než se pustím do věcí, které jsem si koupila já sama, bych vám ráda ukázala mou první výhru v Giveaway. Lak China Glaze poputuje kamarádce, protože já nosím gelové nehty, ale jsem určitě zvědavá na ten matcha čaj a masku od Avonu.


Teď už ale k produktům a věcem, které jsem si koupila já sama. Mám tady jedinou nekosmetickou věc a to náušnice z ebay. Stály mezi 20-30 Kč a jsem z nich nadšená. A nejspíše objednám ještě jedny :)


Konečně se dostáváme ke kosmetice. Co si budeme povídat, při mé poslední návštěvě dm drogérie, jsem se trošičku rozjela. Koupila jsem si tam hned dvě věci od značky Balea, konkrétně osvěžující vodu ve spreji a tělové želé. Oba dva produkty jsou velmi vhodné na léto, obzvlášť na to želé jsem velmi zvědavá. Určitě se můžete těšit na recenzi. Osvěžující vodu si schovávám na léto a letní výlety. Ale ta snad ani recenzi nepotřebuje, prostě voda ve spreji za 45 Kč. Tělové želé stojí 60 Kč.


Další produkt, který vám dnes ukážu, jsem si koupila na základě recenze od Patty Image. Jedná se o bio růžovou vodu, která má všestranné využití. Je výborná na čištění a osvěžení pleti či fixaci make-upu. Tak uvidíme, jaká bude. Stála 199 Kč.


Dále následují už jenom produkty na vlasy. Koupila jsem si osvědčenou klasiku, šampón od Garnier, který stál v akci okolo 50 Kč a je výborný. Ne jako jeho oranžový kamarád - recenze ZDE


Poslední dva produkty jsou od značky Milva. Tato značka se dostává do podvědomí blogerek velmi rychle, prý díky svým skvělým účinkům. Šampon i voda na vlasy by měly zastavit vypadávání vlasů a hlavně, měly by díky nim začít růst vlasy nové. Já sama mám vlasů velmi málo díky genetice, tak jsem zvědavá, co to s nimi udělá. Určitě můžete čekat recenzi na blogu. Šampon stál 149 Kč a voda 165 Kč.


Pro dnešní článek je to vše. Já teď honem utíkám pro své věci a hurá pod stany, na rozlučku s mými VŠ spolužáky! Budou mi chybět! A co jste si tento měsíc pořídily vy, dámy? :)

Štítky: , , , , , , ,