Balea tělové želé - recenze

Ahoj Charmings!
Jak si poslední dobou můžete všimnout, nahromadila se mi spousta kosmetických produktů, takže vydávám recenze i v jiné dny, než je středa. Dnes se podíváme na všemi opěvované želé od Balei, které jsem si minulý měsíc koupila v Dm drogerii. Tak co myslíte? Zamilovala jsem si ho i já?


Jak jste si mohly dámy všimnout, toto želé je letní limitka, takže brzy z našeho trhu opět zmizí. Mě zaujalo nejvíce asi svou vůní, mělo by totiž vonět po melounu a mátě. Já z toho převážně cítím akorát tu mátu, ale vůně je to velmi příjemná. Jenom toho nesmíte na pokožku nanést moc, protože pak budete cítit na míle daleko.


Teď už ale ke konzistenci. Samozřejmě nejde popsat jinak, než jako želé. Příjemně se roztírá, hned se vstřebává a hezky hydratuje. Ale zatraceně díky té máty chladí. Proto doporučuji se s ním mazat, když jsou vedra, na to je opravdu ideální.


Za mě tedy rozhodně tento pomocník ano! Je ho 150 ml a stojí kolem 50 Kč, takže určitě neváhejte a pokud ho uvidíte, tak kupujte! Konečně je tady něco, co mě opravdu donutí, se pravidelně mazat :)

A co vy dámy? Zkoušely jste?

Štítky: , ,