Bio produkty Wishlist

Ahoj Charmings!
Přiznám se hned na úvod, že jsem nikdy na bio věci nebyla. Ať už je to potravina, nebo produkt na obličej, nikdy jsem se o to příliš nezajímala. Na druhou stranu si ale říkám, je to opravdu v něčem dobré nebo dokonce i lepší? Někdy bych ráda ochutnala nějaké to bio ovoce, nebo zkusila nějaký bio produkt pro srovnání. Takže proto jsem si rovnou na parfums.cz vybrala tři produkty, které někdy velmi ráda vyzkouším.

1. Korres Face Pomegranate krycí make-up pro matný vzhled
Škoda, že není na e-shopu uvedeno, jak dostal tento make-up svůj název. Je to snad proto, že voní po granátovém jablku? Protože pokud ano, byla by to opravdu pecka, kterou bych musela prostě vyzkoušet. A dokonce má i SPF 15, takže je vhodný i pro ty, kteří nosí make-up i v létě.


2. Korres Decorative Care Mandarin tónovací balzám na rty 
Druhá věc od Korres, druhé SPF 15, ale tentokrát něco z dekorativní kosmetiky. Sice nejsem velký fanoušek produktů, které voní po citrusech, ale kvůli tomuto balení bych to prostě riskla. No jo, to jsem celá já. Na balení mě užije a většinou až díky němu začnu konkrétní produkt více zkoumat. Každopádně myslím, že tento balzám vypadá velmi fajn. Je pro někoho sice možná dražší, ale stojí přibližně stejně jako EOS, takže si myslím, že to ještě taková tragédie není.






3. Naturalium Fruit Pleasure Raspberry vyživující sprchový gel
Poslední produkt, který vám dnes ukážu, je sprchový gel s vůní maliny. Nejsem si jistá, u které blogerky nebo youtuberky jsem ho viděla, ale myslím, že byl celkem i opěvovaný. Mě na první pohled zaujal samozřejmě svým obalem, ale i tou vůní, protože vše, co voní po malinách, musí být prostě úžasné.




A jaký názor máte na bio produkty vy? Ať už je to z oblasti kosmetiky nebo třeba jídla. Budu ráda, když se o svůj názor podělíte v komentářích. 

Štítky: , ,