Blbůstky do vany

Ahoj Charmings!
Pokud mě znáte velmi dobře, tak víte, že se moc ráda koupu. Nedovedu si představit žít v bytě, ve kterém by byl pouze sprchový kout a ne vana. Občas si i při sprchování do té vany sedám, takže vždy, když jedu na dovolenou a mají v hotelu nebo penzionu pouze sprchový kout, snažím se v té sprše trávit co nejméně času. Koupele pro mě představují prostě relax.
Velmi ráda si do koupele dávám všechny možné přípravky nebo blbosti. Ať už je to sůl, pěna, koupelové růžičky, olejíčky a balistiky. Všechno to, posune tu koupel o další level. Proto jsem se rozhodla sepsat seznam věcí do vany, které bych ráda v nejbližší době vyzkoušela. Tento seznam jsem sestavila na parfums.cz a budu ráda, když i vy slečny a dámy mi napíšete, co si rády do koupele dáváte :)

1. Bomb Cosmetics Blueberry Funday balistik
Značka Bomb Cosmetics je známá právě svými balistikami, po kterých toužím už dlouho. Nezkoušela jsem zatím ani jednu, ale jsou velmi cenově příznivé (narozdíl třeba od značky Lush). Pokud má některá z vás vyzkoušeno, budu ráda, když mi napíšete, jak jsou na tom, jestli tvoří pěnu, obarví vodu, jak voní, cokoliv :)



2. Farmona Tutti Frutti Lychee & Rambutan sůl do koupele
S touto značkou jste se mohli setkat už v jednom z mých minulých článků, ve kterém jsem popisovala tělové mléko a dokonce i sprchový gel stejné vůně, jako má tato sůl do koupele. Je za velmi příznivou cenu, pouze 59 Kč za 600 g, což mi příjde fakt skvělé.


3. Bademeisterei Ecoworld Bath Stars přípravek do koupele s čistícím účinkem
Přiznám se jen, že tento přípravek do koupele mě zaujal právě svým designem. Ty hvězdice jsou prostě roztomilé, otázkou je, jak by se tento produkt choval v koupeli. Zkoušela jste ho některá?


4. Kneipp Bath perly do koupele pro dobrý spánek 
Abych řekla pravdu, nikdy mě nenapadlo vyzkoušet nějakou věc do vany, aby se mi lépe spalo. Tyto perly jsou prý na to jako dělané. Velmi mě proto zajímá, jestli je někdo z vás testoval. Nestojí ani moc, takže za zkoušku by to i nejspíše stálo. I když je pravda, že já bych poslední dobou mohla spát pořád.


5. Bomb Cosmetics Ocean of Bliss koupelový pudr
Bomb Cosmetics dneska po druhé. Věřím, že bude vonět krásně, ale nikdy jsem o koupelovém pudru neslyšela. Máte někdo s nějakým koupelovým pudrem zkušenost?


Zaujal vás některý z těchto produktů, nebo máte některý z nich přímo vyzkoušený? Budu ráda, když mi o nich něco napíšete do komentářů :)

Mějte se krásně! :)

Štítky: , , ,