Dokonalost v maličkostech - Deltimo

Ahoj Charmings!
Není to tak dávno, co mi firma Deltimo nabídla na ukázku jejich náramky. Nikdy předtím jsem o těchto náramcích neslyšela, a protože se mi jejich široká nabídka zalíbila, souhlasila jsem s uzavřením menší spolupráce. Mohla jsem si vybrat několik náramků z jejich velkého sortimentu a ráda bych vám je v dnešním článku ukázala. Pokud by z vás měl někdo zájem tyto uni-sexové náramky zakoupit (jsou vhodné jak pro ženy, tak i pro pány) může na deltimo.com


Myslím, že je celkem zbytečné psát něco o filozofii této značky (která je mimochodem skvělá!), když si ji můžete najít na stránkách deltimo.com. Mnohem raději se budu věnovat jednotlivým náramkům, které jsem - dle vlastního výběru - obdržela já.

Co mě velmi zaujalo, když jsem koukala do vzorníku, byly jednotlivé kolekce. Deltimo totiž nabízí několik kolekcí, jejichž názvy vám napovídají, co vlastně na vašem náramku budete mít. Nabízí celkem 10 kolekcí: Skull, Gladiator, Leopard, Crown, Macrame, Buddha, Lion, Leonidas, Mixed a Premium Skull.

Já mám dva náramky z kolekce Crown, jeden z Leopard a jeden Macrame :)


1. Crown
Korunky jsem si vybrala proto, že k nim mám prostě nějak blízko. U barev jsem ani dlouho neuvažovala, průsvitná byla mou favoritkou hned a vínová je má oblíbená barva, takže nebylo co řešit. Pro informace o ceně a význam královské korunky se můžete na oba náramky podívat TADY a TADY.


2. Leopard
Leopardí náramek jsem si vybrala hlavně kvůli marble vzoru, který teď frčí opravdu všude. A doufám, že motiv leoparda mi dodá trošku průbojnosti. Detailněji se na něj můžete podívat ZDE.



3. Macrame
A jako poslední náramek vám dnes ukážu tento ve stylu Macrame. Je vytvořen pro ty z vás, kteří touží po něčem méně nápadnějším a jednodušším. I z tohoto důvodu jsem si jej vybrala. Více informací o něj najdete ZDE.




Za sebe musím říct, že jsem s náramky velmi spokojená. Jsou na ruce příjemné, originální a opravdu precizně vytvořené. Kdybych se nebála, že je v práci zničím, nosím je na ruce pořád :)
Pro někoho mohou být náramky možná trošku dražší, ale myslím, že kvalitou určitě ceně odpovídají. Navíc jsou ručně dělané a to přece jenom něco stojí.

Moc děkuji firmě Deltimo za postytnutí těchto náramků.

Jak se líbí vám? :)

Štítky: