Instaphoto - červen 2016

Ahoj Charmings!
I přes to, že červen byl můj první měsíc po státnicích, pořád jsem měla co na práci. Buď jsem slavila, nebo jsem měla promoce, domlouvala se s přáteli, kdy se uvidíme...pořád toho bylo plno. I proto jsem neměla tolik možností nebo času přidávat na instagram, ale jako vždy jsem pro vás pár fotek udělala. A bylo jich v měsíci červnu přesně šest. Pokud mě ještě nesledujete na instagramu, můžete - najdete mě tam jako lucyenne483.


1. Orange Chicken podle A Cup of Style - Byla to dobrota, bohužel jsem ji ale dělala v mém chřipkovém období, ve kterém mi nikdy moc jídlo nejede. Když jsem nemocná, nejraději se věnuji kompotům a ovoci. Tak budu muset tento recept vyzkoušet ještě jednou.

2. Nehtíky. V červnu jsem nosila takové jarní.

3. Rozlučka. Měli jsme se spolužáky z vysoké rozlučku. Pokud někdo znáte Štěrkovnu v Hlučíně - tak právě tam :) Byl to super víkend a všichni mi už teď hrozně chybí.

4. V den promoce se naši rozhodli, že nás s bráchou vezmou na nějaký lepší oběd. On zvládnul maturitu, já zase státnice, takže rozhodně bylo co oslavovat. Oslavovali jsme s Cosmopolitanem.

5. A taky se suflé a mátovou zmrzlinou.

6. Na poslední fotce můžete vidět můj vysokoškolský diplom a kytičku od rodičů. Byl to opravdu skvělý den. Nikdy jsem ani netušila, že promoce mohou být tak krásné. A "hurá" do toho "dospěláckého" nestudentského života.

A jaký byl váš měsíc červen? :)

Štítky: ,