Kosmetická abeceda: Emm jako Makeup Revolution

Ahoj Charmings!
Bylo velké množství značek, které jsem mohla pro tento díl kosmetické abecedy zvolit, ale nakonec jsem si vybrala Makeup Revolution. Proč? Protože o Maybelline jsem psát nechtěla, když to je společná značka s L'Orealem, o kterém jsem psala minule. MAC si zase nemůže dovolit každý a já sama od něj nevlastním ani jeden produkt, Miss Sporty je značka spíše pro třináctileté, než pro mě dvaadvacetiletou, takže nakonec zvítězila značka Makeup Revolution London, která je taky cenově dostupná.



Značka Makeup Revolution je téměř nová londýnská značka, která vznikla poměrně nedávno - v roce 2014. Tato značka se zaměřuje převážně na dekorativní kosmetiku, takže u ní najdete skvělé paletky, tvářenky, rtěnky a mnoho dalšího. Koupit se dá buď přes internet nebo v prodejnách Rossmann. Abych byla upřímná, ze začátku jsem této značce vůbec nefandila. Přišlo mi, že se velmi až nápadně moc inspirovala u jiných značek, ať už to jsou srdcové tvářenky od Too Faced nebo jejich čokoládové nebo nahé paletky. Na druhou stranu, u produktů nejde o vzhled (i když nás hodně ovlivňuje), ale převážně o funkčnost těch daných produktů.

Já sama vlastním právě již zmíněnou srdcovou tvářenku, od jejich sesterské značky I ♥ Makeup, ale jsem s ní velmi spokojená, a to je pro mě to nejdůležitější. Dokonce jsem na ni kdysi psala i recenzi, takže se můžete podívat na tuto tvářenku podrobně.


Velmi mě také zaujaly jejich paletky, ale zatím jsem se k nim nedostala :)

Zaujalo něco vás od této značky? A jaká další značka nás čeká, co myslíte? Napovím, bude začínat na písmenko N :)

Štítky: , , ,