Nákupy a novinky: Červenec 2016 + Primark Haul

Ahoj Charmings!
Poslední měsíce jsem co se týče nákupů aktivní moc nebyla, ale v červenci jsem si to rozhodně vynahradila. Jak už z mého blogu víte, byla jsem v Praze a v Drážďanech - ano, samozřejmě jsem provedla nálet na Primark. Začnu ale těmi věcmi, které jsem koupila po různých obchodech a Primark nechám asi až nakonec :)

Jako úplně první tady mám dva páry náušnic z Ebay. Jsou to takové ty oboustranné kuličky, doma mám další pár a jeden pár ještě čekám, takže je uvidíte nejspíše v srpnových nákupech. Vůbec nejsou drahé, na Ebay se dají koupit za 20 Kč.


Z Ebay tady mám ještě peněženku, která je skvělá právě v tom, že obsahuje hodně přihrádek na věrnostní kartičky, kterých mám požehnaně a nikam se nevejdou. Tato peněženka stála 119 Kč a jsem s ní moc spokojená. Měli ji tam i v několika barevných provedeních, takže si vybere určitě každá z vás.


Dále tady mám menší nákup z Rossmanna, kde jsem zapoměla využít slevový kupón. No co se dá dělat, budu tam muset skočit ještě několikrát. Koupila jsem si tužku na obočí a bázi pod oční stíny, obojí od Catrice. Báze stála 99,90 Kč a tužka na obočí 69,90 Kč.


Mám tady také hned několik věcí od Balea. Zleva: Tělový sprej s vůní melounu (už nevím za kolik byl), balzám na rty (tuším za 29,90 Kč), sprchový gel s vůní cukrové vaty - z německých Drážďan za 0,55 Euro (což není ani 20 Kč, takže nakupovat sprchové gely Balea v Německu se opravdu vyplatí) a sprchová pěna ve spreji (asi za 59,90 Kč).


Kate Moss spolupracuje s Rimmelem už 15 let a při této příležitosti vydala nové odstíny rtěnek v tomto krásném Rose Gold balení. A já Rose Gold barvu miluji, takže tato rtěnka samozřejmě musela být moje. Do Česka se dostaly pouze čtyři odstíny (ani nevím, jestli jich je někde víc), dva nude a dva červené. A protože nude mi nesluší a červenou nenosím, rozhodla jsem se pro tuto neobvyklou červenou v odstínu 53 Retro Red. Rtěnku jsem kupovala v Dm drogérii za 149 Kč.


Co se týče oblečení, mám tři nové úlovky z Gate. Je to tričko v krásné meruňkové barvě a nátělník v tmavě modré. Gate je plný slev, takže jestli máte chuť ulovit takové basic kousky za levnou cenu, určitě se tam mrkněte. Tričko mě stálo 138 Kč, nátělník 58 Kč. Třetí kousek uvidíte na jiné fotce, protože jsem jej kupovala v jiný den.


Tentokrát jsem byla úspěšná i v sekáčích. V tom pražském jsem pořídila černé rifle za 40 Kč a černý nátělník za 20 Kč. Od Kristýnky jsem ještě dostala riflové šortky, které mi koupila v sekáči za 5 Kč, ještě před tím, než jsem za ní do Prahy přijela. Jsou mi sice trošičku větší, ale myslím, že to nějaký pásek vylepší.


V německých Drážďanech jsem sáhla po tomto double oreo, které je mnohem lepší, než to naše klasické. Stálo 1,59 Euro a pokud ho někde uvidíte, určitě ho vyzkoušejte :)


Dále tady mám dvě sladěné věci, i když kupované v jiný den. Tu sklenici s brčkem mi koupila Kris, když ji prodávali někde v #nevimkde a tu větší sklenici jsem koupila v Německu v obchodě Woolworth za 1,99 Euro. Po příjezdu do ČR jsem zjistila, že ji v Pepcu prodávají ještě levněji - za 29 Kč. S tou velkou mám v plánu DIY, takže se určitě můžete těšit. 


Jako další tady mám sadu svítících náramků, které také potřebuji na DIY a připínáčky, které mi koupila Kris jen tak na nástěnku. 


V Německu jsem v Dm drogérii koupila taky tento stojan od Ebelin, který budu využívat na rtěnky právě od Kate Moss. Ten stál 2,95 Euro. Do drogérie Müller jsem šla pro korektor od Maybelline, který jsem si nakonec neodnesla. Vzala jsem si tam paletku od Essence, která je už i u nás, z limitky Blogger's beauty Secrets. Ta stála 4,95 Euro. Snad bude dobrá, brala jsem si ji pouze kvůli barvy jednoho stínu, tak uvidím a dám vědět.


Z Nanu Nana tady mám stírací mapu světa, do které si můžu zaznačit, na kterých místech na světě jsem už byla (dělá se to stejnou technikou, jako stírání losů). A dva stojánky, květináče, něco na svíčku - cokoliv, nevím odkud, protože to taky kupovala Kris.


Od Kristýnky jsem dostala tento šanon s kočičkou, který je plný antistresových omalovánek, za což jí moc děkuji! :)


Teď už k tomu dalšímu slíbenému úlovku z Gate. Topy s odhalenými rameny jsou velkým trendem letošního léta a mě se podařilo získat tento pouze za 88 Kč :)


A další várka věcí ze sekáče, tentokrát MegaSekáč v Ostravě. Všechny blogerky a youtuberky, které tam kdy nakupovaly, si ho vždy vychválily, kolik pěkných věcí si odnesly. Já neměla nikdy štěstí, až teď. Tílka jsou každé po 10 Kč, mikina za 45 Kč. Omlouvám se, že to není vyžehlené, fotila jsem to ještě před praním.


A teď už konečně to, na co všichni z vás asi čekají. Primark Haul :)

Botky mě vyšly na 4 Eura (a zlomený nehet, když jsem si je zkoušela), kraťásky na spaní byly za 3 Eura a 7 párů ponožek stálo 3.50 Euro.


 Set náramků mě vyšel na 3 Eura a tři páry kruhů do uší taky :)


Z Primarku jsem si také odnesla i dvě kosmetické taštičky - větší za 7 Euro, menší za 3 Eura a dva Beauty Blendery za 2 Eura. 


Koupila jsem si i dvě podprsenky, které dohromady stály 6 Euro, což je super cena :)


Toto tílko jsem pořídila za pouhé 1 Euro a hrozně mě štve, že jsem si jich nekoupila více, protože měli více barevných variant. 


Předposlední věcí je toto pyžámko, které stálo 5 Euro. Miluji Primark pyžama! :) 


A jako poslední tady mám toto asymetricky střižené tričko za 3 Eura.


No co na to říct? Snad jen...Kdybych měla Primark poblíž, jezdila bych tam co 14 dní! Miluji to tam :) Napsat tento haul bylo opravdu vyčerpávající, takže doufám, že se vám líbil. Mějte se krásně! :)

Štítky: , , , , , , , ,