Roztomilosti v mém pokoji - nástěnka

Ahoj Charmings!
V dnešním článku jsem se rozhodla vám alespoň trošku ukázat můj pokoj, respektive jeho část. Bude se jednat o nástěnku, která obsahuje spoustu krásných vzpomínek, jak už to u nástěnek bývá. Rozhodně mi dejte vědět, jestli byste chtěli i další díl "roztomilostí" a co bych vám dále měla ukázat :)


Začneme hned vpravo - maturitní stužka, pořád ji stále mám. Škoda, že neexistuje i něco jako bakalářské stužky, abych měla další do sbírky.


Další část nástěnky pak zdobí dva pohledy z Barcelony. Už se těším, až se tam příští rok podívám znovu (doufám!).


Vedle pohledů z Barcelony mám pak pohled z Drážďan od Terezky a pohled z Rakovníka od jiné Terezky. Tuhle najdete na blogu Zápisník Spisovatelky.


Nad pohledem z Rakovníka je pak jedno přání k narozeninám a pohled od kamarádky Romanky, který mi posílala asi v mých 11, když jsem byla na táboře. A nad tím poslední kousek milka čokolády, respektive vzkaz, který jsem k němu dostala. Kostička mi přišla poštou a jako úplné překvapení, takže jsem měla obrovskou radost! :)


Vlevo mám pak vstupenky na koncerty, dva na Tokio Hotel, jeden z roku 2007, druhý se konal v roce 2010. Dále tam mám vyblednutý lístek na koncert Rihanny, z roku 2011. Nejnovější přírůstek je z roku 2016, z Ostravských hokejových derb, ve kterých mezi sebou soupěří dvě největší a jediné ostravské univerzity - Ostravská, kterou jsem navštěvovala já a Vysoká škola Báňská. Byla jsem i na prvních dvou ročnících derb, ale tenhle byl pro mě nejspíše poslední (protože jsem už dostudovala), takže jsem si lístek nechala.
No a poslední věcí na mé nástěnce je můj pass (vstupenka) na Bloody Night Con, který se konal v Barceloně. Byla jsem tam v roce 2015, tedy loni a příští rok to plánuji znovu. Pro ty, kteří neví, o co se jedná - je to akce, na kterou jsou pozváni herci z The Vampire Diaries a The Originals. Články jste o tom mohli číst TADY a TADY.


Z dnešního článku je to vše. Jak se vám líbil? :)

Štítky: ,