The Balm Nude Tude recenze

Ahoj Charmings!
Dnes mám pro vás recenzi na jednu velmi známou a žádanou paletku očních stínů od The Balm - Nude Tude. Tuto paletku jsem zakoupila na http://www.parfums.cz/, stojí 852 Kč. Stojí opravdu za koupi? Co myslíte? :)


Paletka Nude Tude je balena ještě v papírovém obalu, který je s paletkou totožný a slouží k její ochraně. Myslím, že je to velmi dobrý nápad. Obal paletky je na fotce nahoře, pod ním je samotná paletka.


Paletka obsahuje krásných dvanáct stínů, z nichž je pouze pár je matných, ostatní jsou třpytivé. Myslím, že stíny jsou poskládány pěkně. Je obsažen jak rozjasňovací stín, tak přirozenější i tmavé odstíny. Paletka dále obsahuje i oboustranný štěteček a velké zrcadlo, ve kterém není problém se nalíčit. Paletka je tedy velmi vhodná i na cesty. Je sice trošku větší, než cestovní paletky, ale je naopak velmi úzká, takže se vleze téměř všude.
A samozřejmě jako to už u produktů značky The Balm bývá, je paletka laděna do retro stylu.


Nyní bych ráda přešla ke kvalitě stínů. Co se týče stínů světlejších, ty jsou trošičku hůře pigmentované, ale není to žádná tragédie. Velmi mě překvapily tmavé stíny, které jsou pigmentované velmi dobře např. černá je opravdu černá a velmi mě překvapil svou pigmentací i stín s názvem Sexy. Stíny jsem zkoušela jak jsou pod sebou, tedy v pořadí: Sassy, Snobby, Stubborn, Stand-offish, Selfish, Sultry, Sophisticated, Seductive, Sexy, Silly, Serious a Sleek (a ano, velmi mě baví, jak jsou všechny stíny pojmenované na písmenko S).


Světlejší stíny jsou na víčku také trochu horší, musíte je nanést víckrát. Tmavé jsou na tom lépe. Ale i přes to, jsem s toutu paletkou velmi spokojená a můžu ji jenom doporučit. Jo a ještě jedna věc - rozhodla jsem se koupit ještě jednu tuto paletku a věnovat vám ji do Giveaway za 100 000 zobrazení, takže čím dříve bude na tomto blogu 100 000 zobrazení, tím dříve může mít někdo z vás paletku doma. Takže, pomůžete mi s tím? :)

Co na paletku celkově říkáte? Líbí se vám? Budu se těšit u dalšího článku! :)

Štítky: , ,