Yankee Candle Wishlist

Ahoj Charmings!
Teprve nedávno jsem se dozvěděla, že Yankee Candle prodávají i na parfums.cz! No a protože doma mám spoustu Yankee Candle vosků, ale pouze jednu svíci ve skle, rozhodla jsem se sepsat menší wishlist. Jak sami zjistíte, převažují v něm především sladké vůně. Obrázky svíček jsou opět z parfums.cz.

Cranberry Pear 
Tuto vůni jsem do mého seznamu přání zařadila pro úžasnou vůni hrušky. Nevím co se stalo, ale poslední dobou mi hruška voní čím dál tím víc a dokonce i chutná - ne vždy to tak ale bylo. V kombinaci s brusinkou musí být tato vůně opravdu skvělá. Více informací a cenu jednotlivých velikostí Cranberry Pear je na e-shopu.



Jelly Bean
Na tuto vůni mám zálusk už tak minimálně rok a půl. Miluji totiž tyto Jelly Beans, tak proč s nimi nemít i svíčku? Musí vonět opravdu nádherně!


Soft Blanket
Údajně by Soft blanket měla být jedna z nejvydařenějších vůní Yankee Candle. Svěží jemná vůně. A podívejte se na ten roztomilý design! Líbí se vám?


Raspberry Sorbet
Tato vůně by měla připomínat skvělou malinovku, což je můj hodně oblíbený nápoj. Ta představa, že se mi vůně rozléhá po pokoji...musím ji prostě někdy mít. I ta barva svíčky je úžasná.


Blueberry Scone
Poslední svíčka, kterou vám dnes ukážu, je tato borůvková Blueberry Scone. Už od malička miluji všechno lesní ovoce a borůvky asi nejvíce. I proto mě zaujala tato vůně. No koukněte na to, ta svíčka nemůže vonět jinak, než božsky.



A jakou vůni těchto svíček máte na seznamu přání vy? :)

Štítky: ,