Catrice Matt Lip Artist - Recenze

Aneb pohádka o tom, jak šla Lucinka nic netušící do ostravské prodejny Rossmann na Elektře a objevila tam stojan Catrice.

Víte, žít v Ostravě nemůže být pro žádnou Beauty blogerku jednoduché. Jste vlastně úplně odtrhnuty od pražského blogerského dění, nikde se nekoná žádná pořádná akce nebo otevíračka, kterou by bylo možné navštívit a s dodáním kosmetiky jsme tady také docela pozadu. (pro ty, co to nepochopili, berte tento odstavec prosím s nadhledem)

Faktem ale zůstává, že do nedávna se v Ostravě dala koupit kosmetika Catrice pouze v jedné Rossmann prodejně - u zastávky Duha. Daleko od centra, v celkem zapadlé části Ostravy, kam bych se běžně nedostala, kdybych nejezdila tím směrem na brigádu.
Nevím, jak je to dlouho, co někoho konečně napadlo dát Catrice i do té snad největší ostravské Rossmann prodejny - u zastávky Elektra. Dozvěděla jsem se to až v den, kdy jsme šly s kamarádkou do kočičí kavárny na perfektní Matcha Tea a ona nutně potřebovala jít do drogérie. Pamatuji si, že ještě jsem jí smutně řekla, že Catrice na Elektře opravdu nesežene. O to bylo naše překvapení pak větší. Ale už dost pohádek, je vám snad jasné, že jsem si něco prostě musela domů odnést.


Vybrala jsem si tuto matnou rtěnku v tužce. Nepamatuji si tu cenu přesně, ale řekla bych že stála kolem 149 Kč. Vybrala jsem si odstín, který jsem čekala, že bude "moje rty, ale lepší" no spíše je "moje rty, ale matné" opravdu nečekaně Luci. Ostatních odstínů, které tam nabízeli, jsem se trochu bála. Víte jak to je. Matné rtěnky mají tendenci lézt do vrásek a při tmavším odstínu by mi to rozhodně nelichotilo. Název odstínu je 010 Bare Nude's Soul.


Začneme tedy tím, jaká je rtěnka zvenčí. Odstín je opravdu krásný, to jsem zmínila už na začátku. Co se týče balení, líbí se mi, jak je jednoduché. Černé, stříbrný nápis a hlavně - zadeček ukazující barvu rtěnky. To se mi na rtěnkách líbí vždy. Abych věděla, po jakém odstínu sahám ještě před tím, než rtěnku otevřu. Vůně rtěnky je také velmi příjemná, nijak nevtíravá.


Rtěnka je sama o sobě velmi pěkně pigmentovaná. Co mě na ní překvapilo bylo hlavně to, že i přes to, že je matná, tak nevysušuje a nemusí se pod ni dávat balzám na rty. Velmi dobře se nanáší a co je hlavní - velmi dobře a pohodlně se nosí. Nevysušuje, skoro ani nevím, že ji na rtech mám. A díky svému "nude" odstínu ji nemusím ani moc často kontrolovat. Za mě tedy palec nahoru. Určitě ji budu nosit často.


Tak co na ni říkáte? Zaujala i vás tato rtěnka? :)

Štítky: , ,