Giveaway za 100 000 zobrazení!

Ahoj Charmings!
Ještě jednou bych vám ráda poděkovala za dosažení 100 000 zobrazení. Povedlo se vám to okolo 23 hodiny v úterý a hned jsem vám děkovala jak na FB stránce blogu, tak i na instagramu. Jsem vám za to moc vděčná, protože nebýt vás, tak nejsem s blogem tam, kde jsem dnes a nemám takové možnosti, jaké jsem už díky blogu získala. Opravdu si vážím každého z vás a doufám, že se na můj blog budete stále rádi vracet.

Už v lednu jsem prováděla výpočty, na který měsíc v roce toto číslo nejspíše padne. Chci vám moc poděkovat, protože v červenci se celkem rapidně zvedla návštěvnost a tak jsem tohoto skvělého čísla dosáhla o dva měsíce dřív, než jsem čekala. Každopádně už v tom lednu jsem vymýšlela, co vám k této speciální příležitosti podaruji. Prvotní nápad byl "100 věcí za 100 000 zobrazení". Nemyslela jsem samozřejmě jenom kosmetiku, ale i nějaké sladkosti. Tento nápad mě držel asi 14 dní, ale nakonec jsem si uvědomila, že to sama rozhodně nezvládnu nakoupit, ani když začnu průběžně nakupovat už v tom lednu. Takže tento nápad jsem využít nemohla. Dále mě napadla paletka od The Balm, ale pak jsem si říkala, že třeba někomu nemusí odstínově sedět. A tak jsem se rozhodla následovně:

Koupila jsem pro vás pět produktů, s kterými více méně pokryjete celé vaše denní zkrášlování. Vybrala jsem vám paletku očních stínů, tužku na oči, rtěnku, lesk na rty a lak na nehty. Řasenku, makeup, pudry, tvářenky jsem raději nebrala, protože každá jsme jiná, máme jinou barvu pleti, typ řas atd. Proto jsem volila jenom takové typy produktů, které by měly sednout každé z nás. Pojďme si je tedy představit:


1. Paletka od Makeup Revolution


2. Lesk na rty od The Balm


3. Lak na nehty od Orly


4. Tužka na oči od Brische Cosmetics 


5. Rtěnka od Brische Cosmetics


Tak snad jste s cenami spokojeni :) Teď už k pravidlům soutěže:

1. Sledovat můj blog přes GCF, nebo-li být pravidelný čtenář na blogu a napsat mi vaši přezdívku nebo vaše jméno, pod kterým mě sledujete do komentářů.
2. Napsat mi váš e-mail, kde vás můžu v případě výhry kontaktovat.

To je vše :)

Pokud chcete komentář navíc, sledujte mě na dalších soc. sítích, které máte vypsané v menu. Za každou sociální síť, je komentář navíc, hlavně mi tam nezapomeňte napsat, pod jakým jménem mě tam sledujete + mail.

Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jaké články tady na blogu rádi uvidíte (ale neopakujte se s těmi, které už tady byly prosím!). Tohle ale není podmínkou soutěže.

Soutež potrvá do 5. září 2016! 6. září bude vyhlášení na mé facebookové stránce tohoto blogu @WithTheCharm. Losovat výherce budu klasicky přes random.org.

Hodně štěstí všem! :)


 

Štítky: , , , ,