Kosmetická abeceda: Óoo jako Oriflame

Vítám vás u dalšího dílu Kosmetické abecedy. Věřím, že značka, kterou jsem vybrala pro dnešní díl, je vám velmi dobře známá. Jedná se o tuto "katalogovou" značku, podobně jako Avon. Věřím, že i vám krátila nebo ještě krátí přestávky ať už na střední nebo už základní škole, jako to bylo i u nás.


Tato švédská firma byla založena v roce 1967. Založili ji dva bratři a přítel. Taky si v průběhu této Kosmetické abecedy všímáte, kolik mužů vlastně založilo ty kosmetické značky, které do dnes používáme? Zvláštní že? :)

Oriflame se prodává ve více než 60 zemích světa. Jejich výrobky jsou velmi rozmanité, zaměřují se jak na pečující, tak i na dekorativní kosmetiku. Z této oblasti jsem zkoušela například jejich rtěnky, ale nijak výrazně mě nezaujaly.

Za sebe můžu rozhodně doporučit nejvíce asi Oriflame zázračné kelímky, na které jste mohli před rokem a půl číst recenzi i tady na blogu. Nemůžu si je vynachválit :)


A jak jste na tom s kosmetikou Oriflame vy? Za vás ano nebo ne? A jaká značka kosmetiky nás čeká příště, co myslíte? Bude začínat na písmenko P a její název můžete hádat dole v komentářích :)

Štítky: , , ,