Lucy's Chart - Červenec 2016

Ahoj Charmings!
Měsíc červenec byl opravdu nabitý. Plný zážitků, ale také i dobrodružství. Více jste se mohli dočíst v mých článcích z Prahy a Ostravy, které jsem publikovala během minulého a předminulého týdne. Něco jste ale také mohli vidět i na instagramu - k tomu se ale dostaneme až příští sobotu v Instaphoto za měsíc červenec.

1. Nejoblíbenější/ nejzajímavější moment tohoto měsíce
Těch bylo hned několik. Zejména to byl festival Colours of Ostrava, návštěva Prahy, Karlštejna, Drážďan, Olomouce...bylo toho opravdu spousta.

2. Nejoblíbenější písnička
Určitě to byla od Fifth Harmony - Work from Home. Ani nevím, proč jsem holky jako skupinu nějak přehlížela :) A taky ještě Raging a Honest od Kodaline, které jsem poznala právě díky festivalu Colours of Ostrava, takže ano - slyšela jsem tyto písně i živě :)


3. Nejoblíbenější film/video/seriál
Bohužel v červenci byl poslední díl seriálu Containment, který mě navíc zklamal. Všechny díly byly perfektní, ale ten poslední mi přišel takový...odfláknutý. Má to někdo stejně?
Každopádně, ani nevím proč, měla jsem potřebu po letech mrknout na Hříšný tanec. Tohle je prostě nesmrtelný film :)



4. Věc/moment, který mně udělal pyšnou nebo donutil se stydět
Tady nemůže být nic jiného, než výšlap na Lom Velká Amerika. Jsem na sebe opravdu pyšná :)  

  5. Nejoblíbenější/ nejpoužívanější produkt měsícePočítá se tato termální voda od Balei? V červenci to byla moje téměř nejlepší kamarádka.
 
 
6. Propadák měsíce
Žádný si teď nevybavuji, protože jsem moc produktů nepoužívala...komu by se chtělo v takovém vedru líčit?


7. Koupená věc, ze které mám největší radost
Tohle bude asi hodně nečekané. Koupila jsem si toho opravdu moc, jak jste v haulu mohli vidět. Ale protože bych musela označit asi vše, tak jsem se rozhodla vybrat něco do bříška. Double oreo, které se u nás nedá sehnat, bohužel.  


8. Věc, o kterou jsem se s vámi chtěla podělit
Podařilo se mi takhle krásně zachytit jeden deštivý den, kdy se počasí prostě nemohlo rozhodnout, jak bude :)

9. Co mě čeká a nemine v měsíci srpnu?
Těžko říct, zatím mám naplánovaný akorát výlet do Kopřivnice za mou kamarádkou, kterou znám vlastně celý svůj život (hlavně teda celý její život, protože je skoro o dva měsíce mladší než já).

A co čeká vás v měsíci srpnu? Jak si vy budete užívat druhou polovinu prázdnin? :)

Štítky: , ,