MOODmatcher & MOODgloss - recenze

Ahoj Charmings!
Dnes vám představím dva produkty, které jsem dostala k recenzi od parfums.cz. Jedná se o rtěnku a lesk na rty, které se prezentují, že mění barvu na základě vaší nálady. Myslíte, že to tak opravdu je?


První se podíváme na rtěnku Moodmatcher Luxe. Nepochopila jsem, jaká je vlastně filozofie této rtěnky. Já mám zelenou verzi, která by se na rtech měla zbarvit do růžova. Což se stalo, myslím, že až velmi moc. Ale uznávám, že je to trochu moje vina, protože produkt nevidíte, když ho na rty nanášíte. Je průhledný a teprve pak se začne zbarvovat. Takže je možné, že jsem to přehnala. Další dny jsem produkt nanesla méně a barva byla opravdu nositelná. Byla ale vždy stejná. Ať jsem byla veselá, měla radost nebo jsem byla rozčilená, se rtěnkou to nic neudělalo.

Fotka rtěnky právě po nanesení:

Rtěnku jsem měla na sobě asi hodinu, když jsem dostala žízeň. A bohužel obtiskává, snažila jsem se vám to zachytit na fotku, snad půjde něco vidět. A kdyby se někdo ptal, co jsem to pila, tak byl to energy drink:


Rtěnka má údajně vydržet dvanáct hodin, ale už po pěti hodinách vypadá takto:


A po sedmi hodinách jsem na rtech neměla už vůbec nic. Nepochopím, proč slibuje 12 hodin, když nezvládne skoro ani polovinu z toho. Jsou rtěnky, které slibují 16 hodin a tu výdrž opravdu zvládnou - tip pro vás: Provocalips od Rimmel London.

Podle mě je toto úplně obyčejná rtěnka. Nechápu, jak by měla měnit barvu. Když se řekne "rtěnka, která mění barvu podle vaší nálady" představuji si, že například zesvětlá, když mi bude zle, nebo naopak zrudne, když budu naštvaná. Pokud je to myšleno tak, že vzhledem k zelené barvě rtěnky budete mít rty růžové, tak je to podle pH, které má každý z nás jiné a mělo by to každé z nás udělat jiný odstín. Nebyla jsem jediná, kdo tuto rtěnku zkoušel a rty jsme měly všechny stejné. No a pokud je to myšleno tak, že nebudete mít rty zelené, ale prostě růžové všechny (nezáleží tedy na pH, podle kterého se rtěnka zbarví tak, aby byla v odstínu, který vám sluší, jako to umí např. BarryM) tak proč si takovou rtěnku kupovat, když můžu v drogérii prostě sáhnout po růžové?

Co se týče lesku, je to opět lesk, který by se měl zbavit do barvy, která vám sluší.


Jako...asi ano. Zbarví se na růžovo taky a je celkem fajn. Já pro něj asi akorát nenajdu využití.


Jaký názor máte na tyto produkty vy? Pořídili byste si je?

Štítky: , ,