Nákupy - Srpen 2016

A je za námi opět další měsíc. Jestli říkám pořád, že tento rok letí super rychle, tak ano. Nikdy mi to nepřišlo tak rychlé, jako letos. Tento měsíc jsem se zaměřovala spíše na cestovatelské věci. Pokud jste trochu bystřejší, jistě jste si s novým vzhledem blogu všimli i nové rubriky, která sice zatím neobsahuje žádný článek, ale bude tam první už pozítří. Takže proto jsem potřebovala ty cestovatelské věci. Pokud jste tu noví a stále nevíte, nevadí, vše se dozvíte už pozítří.

Teď už ale k samotným nákupům. Zapomněla jsem vyfotit takové ty sáčky, jak do nich dáte oblečení a vysajete z nich vzduch. Byl nadlisdský úkon je sehnat, ale pokud by přece jenom někdo chtěl vědět, odkud jsou, tak jsou z Jysku.
Z věcí na cestování tu mám ale tento minikufřík, příruční zavazadlo do letadla. Hledala jsem po celé Ostravě než se mi podařilo sehnat takový, který by odpovídal rozměrům, které si určila letecká společnost. A chtěla jsem, aby nestál čtyři tisíce - ano, přesně tolik stál ten jediný v obchoďáku, který odpovídal rozměrům. Možná budete říkat, že příručních zavazadel je spousta, která odpovídají rozměrům, ale má to jeden háček - letecká společnost totiž určitě rozměry i s kolečky kufru a rozměry na kufrech jsou napsány bez koleček. Takový jediný centimetr navíc se vám může pěkně prodražit, pokud u přepážky narazíte na nějakého hnidopicha. Nakonec jsem našla kufr u Vietnamců a tak se budu modlit, aby přežil alespoň cestu tam a cestu zpět. Tento kufr stál 450 Kč.


A protože jedu pryč na hodně dlouhou dobu, beru s sebou samozřejmě i notebook. Můj je ale dost velký, takže bylo těžké na něj sehnat obal - nemůžu ho mít v tašce na noťas, protože se to do letadla počítá jako další příruční zavazadlo a můžete mít jenom jedno + kabelku. Takže jsem hledala obal. Tím, jak je můj notebook hodně velký, se těžko hledal obal. Nakonec jsem našla jeden v Datartu, který stál bohužel víc, než ten kufr. Stál okolo 599 Kč.


Teď už ale k zajímavějším věcem. Přišly mi poslední oboustranné náušnice. Jsou z ebay, tuším za dvacku a jsou zlaté - fotka trochu zkresluje.


Pokud sledujete můj instagram, určitě vám neuniklo, že jsem si pořídila mou druhou Yankee Candle ve skle. Po této vůni jsem toužila už dlouho, ale jsem z ní trochu zklamaná. Před zapálením voní opravdu krásně ale zapálená nevoní skoro vůbec. Je to škoda, protože tato vůně se dá koupit pouze v té největší velikosti. Ale tak vypálím ji určitě. Koupila jsem ji na parfums.cz.


Teď už ale k té kosmetické části. Tentokrát jsem se hodně rozjela ve rtěnkách a produktech na rty. Začnu rovnou tímto užasným EOS balzámem, který mám taky z parfums.cz. Už dlouho jsem toužila po nějakém z těchto "pruhovaných" EOSů, takže jsem ráda, že ho konečně mám doma. Fialová je moje nejoblíbenější barva, takže nebylo co řešit.


Pak tady mám produkt, který mi bohužel nesednul odstínově. V lahvičce se totiž tváří úplně jinak, než pak na rtech. Jedná se o NYX Lip Lingerie tekutou rtěnku a naštěstí jsem ji nekupovala za plnou cenu, ale na vinted, kde ji prodávala slečna, které barva taky nesedí. Ještě uvidím, jestli si rtěnku nechám na nějaké tutorialy a Halloweenské líčení nebo ji pošlu dál. Jedná se o odstín Embellishment.


Další produkt, který vám dnes ukážu je rtěnka z Ebay. Je to rtěnka, která má v sobě kytičku, voní krásně po melounu, má takové to vycvakávací balení a dokonce i zrcátko. Tváří se sice průhledně, ale na rtech se pak zbarví do barbie pink, záleží samozřejmě na odstínu. Můj odstín je Barbie Doll. Nevím kolik stála, ale vím, že to přes stovku určitě nebylo. Máte zájem o recenzi?


Poslední produkt na rty, který vám dnes ukážu je Matt Lip Artist od Catrice. V posledním článku jste na něj mohli číst i recenzi. Proto se rtěnkou víc už v tomto článku zabývat nebudu.


Další produkt, který tady mám, je také od Catrice, ale recenze na něj teprve bude. Asi se k němu tedy nebudu rozepisovat teď. Jedná se o Prime and Fine bázi pod oční stíny. Všichni si ji chválí, tak jsem po ní taky sáhla.


Ani nevíte, jakou mám radost, že vám konečně i já můžu ukázat Colour Pop stíny. Koupila jsem si je od jedné paní přes FB a zatím jsem s nimi opravdu spokojená! Taky ale plánuji recenzi :) Tmavší je odstín Farah a světlý odstín Girly.


No a jsme u konce. Z dnešního nakupovacího článku je to vše. Budu ráda, když určitě zanecháte zase nějaký komentář, protože je hrozně ráda čtu. Budu se těšit u dalšího článku! :)

Štítky: , , , , ,