Top kosmetické nezbytnosti na léto

Ahoj Charmings!
Právě se nacházíme v druhé polovině léta, pro někoho i možná letních prázdnin. Pro mě je to poslední měsíc na brigádě, poslední měsíc v České Republice na nějakou dobu...ale nebojte, všechno se včas dozvíte.

Za první polovinu léta jsem měla možnost vyzkoušet těchto pět produktů, které mi už několikrát "zachránily život". Všechny tyto produkty jsem si koupila sama, za své vlastní peníze, takže nebojte, že bych vám nějak kecala. V horkých letních dnech jsou opravdu nejlepší záchranáři.

1. Balea tělové želé 
Toto tělové želé je doplněné o mátu a všechny mátové produkty tak krásně chladí. V minulých dnech jste si mohli přečíst i recenzi.




2. Victoria's Secret tělový sprej
Tento produkt používám samozřejmě po celý rok, místo vůně. A všichni mi ho chválí, což mi dělá ještě větší radost. I na něj jsem už psala recenzi. A co je navíc skvělé? Používám ho už od ledna téměř každý den a on prostě v té lahvičce neubývá :)




3. Balea osvěžující voda ve spreji
Nejlepší pomocník v horkém letním dni, kdy se potřebujete na chvíli osvěžit. Vhodná třeba na výlety, když je zrovna venku pařák a nebo jen tak k vodě na drobné osvěžení. Přesvědčila jsem se o tom v posledních dnech hned několikrát a už mám skoro prázdné balení! Je také fajn např. když si potřebujete umýt ruce ale nikde v blízkosti nejsou toalety.


4. Purity Vision Růžová voda
Opět skvělá věc na osvěžení, ale i s dalšími funkcemi. Krásně s ní i vyčistíte pleť. Dá se také použít jako fixace pro make up :)




5. Labello Mint & Minerals
Poslední produkt vlastním už několik let, což můžete vidět i z toho obalu. Labello udělalo totiž nové přebaly. Možná bych si mohla pořídit nový, protože si nejsem jistá, zda je vůbec vhodné tak dlouho balzám vlastnit...Každopádně, tento balzám je právě taky s mátou, což znamená, že na rtech příjemně chladí, což se rozhodně v létě hodí.




A jaké jsou vaše oblíbené produkty na léto? :)

Štítky: , , , ,