Vypotřebováné produkty #2

Ahoj Charmings!
Po dlouhé době jsem tady zase s vypotřebovanými produkty. Není jich sice mnoho, ale jsou na nějakou dobu poslední. Pojedu na delší dobu pryč a tam určitě prázdné lahvičky a obaly nebudu moct skladovat. Ale nenechte se tím rozptylovat, všechno se ke konci srpna dozvíte. Proto rovnou přejdu k tomu spotřebovanému, co se u mě doma nahromadilo.

Odličovací tampónky. Lu sice proti nim bojuje, ale já je používám dál. A je mi jedno, jestli jsou malé, velké, kulaté, hranaté. Hlavně, že mi pomůžou se odlíčit, jsou za dobrou cenu a nedřou mě do obličeje. A tohle tyto splňovaly.

 
Makeup od Dermacolu. Byl fajn, ale použila jsem ho pouze párkrát, než jsem přestala makeupy téměř používat a zahrabala ho na dně mého kosmetického kufříku. Takže ho vyhazuji téměř plný, ale bohužel, životnost devět měsíců, je prostě devět měsíců.


Tento šampón od Garnier už nikdy. Neskutečně mi zničil vlasy, které jsem musela dávat nějakou dobu zase zpátky do kupy. Taky vyhazuji ještě s obsahem uvnitř. Tento šampón si nezaslouží žít déle.


Krém na ruce od Figs & Rouge byl naprosto perfektní. Jeden z mála krémů, které jsem vypotřebovala až do úplného konce. Krásně voněl, rychle se vstřebával a používala jsem ho skoro každou noc před spaním. Dokonce jsem si i něco málo nechávala na "někdy", ale nakonec se s ním stejně už musím rozloučit. Pokud na něj ale narazíte, rozhodně po něm šáhněte.


Nikdy jsem nebyla fanouškem kosmetiky Miss Sporty. Jejich stojan mě vůbec nebere (stejně tak jako ten od S-he). Příjde mi to jako levná kosmetika pro třináctky, ještě víc, než Essence. A bohužel skoro všechny produkty, které jsem od nich měla, mě zklamaly. Stejně tak i tento stín. Dostala jsem ho od kolegyňky z práce, protože ho už nepoužívala. A ani se nedivím. Tento stín není vůbec ale vůbec pigmentovaný, balení se špatně otvírá, takže za mě, ne.


Naopak jsem byla velmi spokojená s touto řasenkou od Gabriella Salvete. Neslepovala, řasy krásně prodloužila, rozdělila je od sebe a řasy vypadaly velmi přirozeně. Co se týče té voděodolnosti, tam trochu pokulhávala, ale jinak to byla opravdu fajn řasenka.


Poslední produkt, který vám dnes ukážu, je tento gel na obočí od Alverde. Chválila jsem ho už několikrát, takže myslím, že nemá moc cenu rozebírat, jak moc skvělý je.


Z dnešního článku je to tedy vše. Schválně mi dejte vědět, jaké byly poslední tři produkty, které jste vypotřebovaly vy, dámy a nebo mi napište, jestli jste někdy používaly některý z těch produktů, které se objevily v tomto článku. Mějte se krásně! :)

Štítky: , , , , , , , ,