Kosmetická abeceda: Err jako Rimmel London

Krásný den všem!
Vítám vás u dalšího dílu Kosmetické abecedy. Konečně se dostáváme k písmenku R. A "R" znamená moji nejoblíbenější kosmetickou značku z drogérie - Rimmel London.


Rimmel London je (jak už z názvu vidíte) britská značka kosmetiky. Její vznik se datuje až do roku 1834 a název nese po synovi uznávaného francouzského parfuméra, jehož jméno bylo Eugen Rimmel. Bylo mu pouhých 14 let, když se svým otcem otevřeli společně parfumérii a položili tak základ značce Rimmel London. Celý příběh si můžete přečíst zde.

Rimmel London se specializuje na dekorativní kosmetiku a v jejím širokém sortimentu můžete najít od laků na nehty, přes rtěnky, tvářenky, makeupy až po BB krémy nebo řasenky. Prostě cokoliv, na co si v dekorativce vzpomenete.

Známá je také řada Kate, která vznikla ve spolupráci s Kate Moss a já vám tuto řadu představila už v jiném díle kosmetické abecedy. Rtěnky z této řady naprosto zbožňuji a už mám i o jednu další navíc, než můžete v článku vidět.

Co je ale mým nejoblíbenějším produktem z celého sortimentu je rtěnka Provocalips. Je to opravdu největší držák ze všech a opravdu dá i těch 16 hodin, které slibuje, aniž byste ji museli nějak upravovat. Za mě je to nejpovedenější produkt, který kdy Rimmel pustil do světa.


A jaký je váš neoblíbenější produkt značky Rimmel London? A jakou značku očekáváte příště? Bude začínat na písmenko S :)

Štítky: , , ,