L'Oreal La Palette Nude - Recenze

Je to už pár týdnů, co mě e-shop Parádivka.cz oslovil, zda bych si vybrala některý z jejich produktů, vyzkoušela jej a napsala článek. Řekla jsem si proč ne, každý z nás nějak začínal, každý z nás se chce nějak prosadit.

Tento e-shop se specializuje na kosmetiku pečující, ale můžete zde najít i několik dekorativních kousků. Ze značek můžu jmenovat např. L'Oreal, Mixu, Vichy nebo třeba La Roche-Posay. Já si vybrala paletku očních stínů od L'Oreal, která nese název La Palette Nude. Tato paletka se prodává ve dvou variantách, já mám 02 Beige.


Recenzi začnu asi balením. Jedná se o krásnou menší paletku, která je svým balením velmi vhodná na cesty. Je malá, úzká, skladná. Paletka obshauje i poměrně velké zrcátko, ve kterém nemám sebemenší problém se nalíčit. Na zadní straně paletky jsou nakreslené odstíny očních stínů, které paletka obsahuje. Velmi se mi líbí také kombinace černého obalu a zlatého písma.


Jak můžete na fotce vidět, paletka obsahuje deset nádherných očních stínů, které se hodí jak pro každodenní líčení, tak i pro tmavší kouřové líčení. Paletka obsahuje šest matných stínů a zbývající čtyři stíny mají lehký shimmer. V paletce je přiložen také oboustranný štěteček, přičemž na jedné straně je pěnový aplikátor a na druhé straně štěteček, který se hodí např. do záhybu oka :).


Nenechte se zmást druhou fotku, ale stíny v paletce jsou opravdu teplejšího hnědého rázu. Teď už ale k jejich pigmentaci. Ta bohužel není nijak výrazně dobrá a musím říct, že od značky, kterou považuji za tu lepší drogériovou, jsem čekala něco trochu víc. Některé stíny jsou pigmentované lépe, jiné naopak hůře. A některé vypadají hodně podobně, ne-li stejně, i když se v paletce tváří každý jinak. Ráda bych ještě podotkla, že jsem stíny na ruku musela nanést několikrát, aby bylo na fotce vůbec něco vidět. No posuďte samy:


Na očním víčku to také není o nic lepší. V závěru bych tedy ráda řekla, že paletka není úplně nejhorší, ale viděla jsem i mnohem lepší. L'Oreal je jedna z nejdražších drogériových značek u nás, takže jsem opravdu čekala něco víc. Kvůli její velikosti ji asi nejspíše někam na cesty vytáhnu, ale doma? Kdo ví. Myslím, že mnohem větší službu vám ve stejné v lepší cenové kategorii udělá Sleek, a to počítám i s poštovným. Stíny od nich jsou totiž ve větším balení, paletka je levnější i když započítám poštu a hlavně, stíny jsou opravdu moc dobře pigmentované.

A co říkáte na tuto paletku vy?

Štítky: , ,